Μήνυμα στις 19/4/2012 στις 19:22 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας....εχω ενα προβλημα,τα μαλλια μου ειναι κατσαρα(σπαστα) και δεν ξερω πως να τα φτιαχνω....αν μπορει καποιοσ να βοηθησει πλιιζζζζ!!
Πήγαινε στο θέμα: κατσαρα μαλια
Μήνυμα στις 4/4/2012 στις 19:45 @Sex
εγω ολοκληρωσα στα 14.5 πρωτη φορα και κρατησε παρα πολυ γυρο στις 2 ωρες με τα προκαταρκτικα οποτε υπολογισω μιαμιση ωρα.αλλα ειναι και στον ανθρωπο...δεν εχουν ολοι τις ιδιες αντοχες.και για το δευτερο ναι αλαζεις προφυλακτικο αλλα πιστεβω οτι μεχρι 2 φορες θα αντεξεις..μετα δεν θα εχεις και πολυ ορεξη ομως παλεβετε και μεχρι και την τριτη φορα...
Πήγαινε στο θέμα: διαρκεια εφηβικου σεξ
Μήνυμα στις 4/4/2012 στις 19:37 @Ftou.gr admin
βασικα εχω δει πολλες φορες στην υπογραφη μεροικων αλλα και στα ποστ τους να εχουν εικονες...πολλες φορες με κινιση κιολας και θελω λιγη βοηθεια για να το καταφερω κ εγω
Πήγαινε στο θέμα: θελω εικονα στην υπογραφη μου
Μήνυμα στις 4/4/2012 στις 19:34 @Διάφορα
εγω λυπαμαι την μανα τους που τα πλενει Πήγαινε στο θέμα: Καθε ποτε αλλαζετε ρουχα
Μήνυμα στις 31/3/2012 στις 15:01 @Flame
ρε φιλε εγω ειμαι ρατσιστης με ατομα που το παιζουν συμορητες χτυπανε παιδια χωρις λογο κλεβουν και πουλανε μαγκια παντου λες και ειναι καποιοι.εγω πιστεβω οτι εχεις σχηματισει αυτην την γνωμη επειδει υπαρχουν πολυ αλβανοι που λενε "εμεις ειμαστε αλβανοι και ειμαστε καλυτεροι απο τους ελληνες,τους πουλαμε μαγκια και αυτη δεν κανουν τιποτα απλα τρωνε ξυλο συνεχεια.και πιστεβω οτι αυτοι που το κανουν αυτο χαλανε το ονομα των αλβανων.Ξερω παιδια απο αλβανια που ειναι υποδηγματα και δεν εχουν προβλημα με εθνηκοτιτες και τετοια θεματα.για εμενα δεν θα επρεπε να εισαι ρατσιστης γιατι δινεις δικαιοματα,κανονικα με ατομα που ειναι αληταριο δεν θα επρεπε να ασχολισε καθολου(φυσηκα και δεν υπονοω οτι οι αλβανοι ειναι αληταριο)και δεν ειναι μονο αλβανοι,ειναι και ελληνες και βουλγαροι και αλγεριανοι και ολοι....καθε χωρα εχει μια μειωνοτιτα τετοιων ατομων.
Πήγαινε στο θέμα: Ειστε ρατσιστες ?
Μήνυμα στις 30/3/2012 στις 21:43 @Διάφορα
θα σου γραψω οσους συμβολισμους ξερω. 1)ο κρικος στο αυτη ναυτικου σημενει πως εχει γυρησει τον κοσμο 2)γιατι τα φορουσαν οι χιπις(hippies),οι πανκς(punks) οι οποιο αλλο κινιμα θες εσυ 3)γιατι στους αζντεκους συμμενε θρησκευτικο η πολιτικο αξιωμα τωρα δεν ειμαι συγουρος αν αυτο ψαχνεις αλλα δεν ειναι ευκολο να βρεις πληροφοριες πιστεψε με Πήγαινε στο θέμα: Τη σιμβολιζει το σκουλαρικι σε εναν ανδρα
Μήνυμα στις 25/3/2012 στις 13:00 @Μηχανήματα
παρε ενα Glx,ενα town mate,η ενα astrea,τετραχρονα ειναι δεν καινε πολυ...ειναι φθηνα,κωλοφτιαχνοντε και δεν χαλανε και ευκολα...τωρα για να στο παρει ο πατερας σου πεστου οτι θα το παρεις 90αρι κ οτι δεν τρεχει με την καμια..και μετα το κανεις 125 εσυ για μενα αυτα ειναι μηχανακια για να ξεκινισεις να οδηγας. Πήγαινε στο θέμα: Dynamik 125cc 2stroke με συμπλεκτη
Μήνυμα στις 25/3/2012 στις 12:53 @Κλάψιμο
αυτο ειναι γενικη αληθεια...οι αντρες μπορει να εχουν την καλυτερη δυπλα τους και να πανε με μια πατσαβουρα ετσι για την αλλαγη.Φυσικα υπαρχει η περιπτοση καποιος να εχει παρει τις φωτογραφιες του απο το φεισμπουκ που ειναι κ αρκετα πιθανο.Για εμενα καλυτερα να μην του πεις τιποτα ακομα γιατι δεν εισαι σιγουρη τι εχει γινει....οποτε μαλων πρεπει να περιμενεις να το εξακριβοσεις και μετα να συζητισεις μαζι του γιατι ακομα και αν ειναι δικος οτυ λογαριασμος δεν ξερεις για ποιον λογο το κανει...μπορει να το κανει για χαζομαρα η ισως απλα για να περασει την ωρα του χωρις να θελει να κανει σεξ η οτιδιποτε αλλο.ποτε δεν ξερεις τι εχει καποιος στο μυαλο του μεχρι να σου το πει.οποτε για να εχει 5 χρονια σχεση μαζι σου μαλων με εσενα θελει να ειναι....
Πήγαινε στο θέμα: Πολύ φοβάμαι πως το αγόρι μου θα με απατή
Μήνυμα στις 25/3/2012 στις 12:44 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:χαρτι γυρο απο το τσιμπουκι...κλεινει την τρυπα και κανεις ουλεια σου...Πήγαινε στο θέμα: ναργιλες δεν ρουφαει
Μήνυμα στις 14/3/2012 στις 22:32 @Sex
Βασικα αυτο που μου εχει κανει κοπελα και με ξετρελανε ειναι οτι τον εβαλε μεχρι τον λαιμο(στην κυριολεξια)και εκανε γαργαρες...παντως αυτο θελει πολυ τεχνη.αλλα γενικα αυτο που αρεσει πολυ ειναι να το βαζει βαθια μεσα και οχι μονο το κεφαλακι κ μαλακιες και να μην σταματαει γιατι τον ξενερωνει πολυ τον αλλων.τεσπα εμενα αυτα μου αρεσε πολυ..τα αλλα ειναι και πως τα κανεις,αμα ξερει καποια δηλαδη και τιποτα ειδειετερο να μην κανει τρελενεσε. ααα ξεχασα αν τον κοιτας στα ματια,ελιωσε κανονικα. Πήγαινε στο θέμα: στοματικο. (αντρες) |