Μήνυμα στις 28/7/2012 στις 02:57 @Sex
Σε ευχαριστώ φίλε για την άμεση απαντησή σου :)
Πήγαινε στο θέμα: Πέος πρόβλημα?
Μήνυμα στις 28/7/2012 στις 02:32 @Sex
βοηθήστε παιδιά παρακαλώ, αγχώνομαι!!
Μήνυμα στις 28/7/2012 στις 01:24 @Sex
Παιδιά όταν είμαι σε φουλγκαύλα το πέος μου κοιτάει το ταβάνι. Είναι φυσιολογικό???
Μήνυμα στις 22/7/2012 στις 23:34 @Κλάψιμο
Σας ευχαριστώ παιδιά, αλλά δυστυχώς εγώ δεν είμαι για τέτοια μάλλον :/ Να την βλέπω στο τσατ και να κολώνω να της πω ένα γεια....τέλοσπάντων, μπορεί και έτσι να είναι το σωστό...δεν πειράζει, ευχαριστώ για τον χρόνο σας... Πήγαινε στο θέμα: Σχεσεις
Μήνυμα στις 21/7/2012 στις 02:12 @Κλάψιμο
Καλησπέρα παιδιά! Είμαι 17ετών και το προβλημά μου είναι το εξής: Αν και ωραίος εμφανισιακά και καλός χαρακτήρας (δεν τα λέω εγώ αυτά, οι φίλοι μου) δεν έχω μέχρι στιγμής ποτέ σχέση. :/ Πολλές φορές ήμουν ερωτευμένος με κορίτσια (και τώρα είμαι με μία και πολύ μάλιστα) αλλά πάντοτε ούτε που προσπαθούσα. Απλά άφηνα τον καιρό να περνάει και τις ξεχνούσα. Ίσως το γεγονός ότι έχω φίμωση πέους να με κάνει κάπως απόμακρο απο κοπέλες, αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό. Δεν ξέρω παιδιά τι να κάνω! Πέραν από τις συμβουλές τύπου 'πάνε έξω και γνώρισε κόσμο' θέλω κάποιες που να έχουν λίγο πιο πολύ βάθος! Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων! Υ.Γ Μην κοιτάτε το κείμενο που τα γράφω όλα κάπως πιο 'ρόδινα' Είμαι σε πολύ απογοητευτική κατάσταση ψυχολογικά :'( Πήγαινε στο θέμα: Σχεσεις
Μήνυμα στις 19/7/2012 στις 00:03 @Sex
και εγώ αυτά έχω? Είναι σοβαρό? Πως να τα βγάλω??
Πήγαινε στο θέμα: Τα ασπρα στο πεος ειναι μυκητες?
Μήνυμα στις 18/7/2012 στις 23:57 @Sex
Παιδιά, έχω παρατηρήσει τελευταία να βγάζω κάτι άσπρα μικρά πραγματάκια (σαν πιτυρίδα ένα πράγμα) στην βάλανο, και πιο συγκεκριμένα στο κάτω μέρος της βαλάνου. Έχουν κολλήσει και δεν βγαίνουν με τίποτα όση πίεση και αν ασκήσω με το νερό. Τι να κάνω?
Πήγαινε στο θέμα: Βάλανος-Καθαριότητα
Μήνυμα στις 8/7/2012 στις 23:20 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν ξέρω...πάντως όταν μιλούσαμε πριν 2-3μήνες στο fb, μου έκανε και καρδούλες και φιλάκια όταν λέγαμε π.χ 'καληνύχτα'. Ίσω΄ς αυτό να δείχνει κάτι? Πάντως δεν ξέρω....διστάζω...ποτέ δεν έχω δοκιμάσει κάτι τέτοιο....
Πήγαινε στο θέμα: Γουστάρω ένα κορίτσι
Μήνυμα στις 6/7/2012 στις 22:32 @Θ. Κλημεντίνη
Έεελα παιδιά και κανάς άλλος (και η άποψη ενός κοριτσιού θα με ενδιέφερε κάπως..)
Πήγαινε στο θέμα: Γουστάρω ένα κορίτσι
Μήνυμα στις 6/7/2012 στις 20:34 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ, θα ήθελα και 1-2 ακόμα απόψεις :-)
Πήγαινε στο θέμα: Γουστάρω ένα κορίτσι |