Μήνυμα στις 5/3/2012 στις 20:37 @Sex
ειναι ποιο ωραιο να τελειωνεισ στο στομα εμενα πρωσοπικα με τρελενει ¨-) η γεφση ειναι καλη
Πήγαινε στο θέμα: Τελείωμα στο πρόσωπο!
Μήνυμα στις 5/3/2012 στις 20:07 @Sex
πεδια το αγορι μου εχει φιμωση...ειναι ενα παγμα που δεν κατεβενει το πετσακι του οποιοσ εχει κανει μπορει να μ πει ποσο κοστισαν ολα μαζι σε χρηματα?
Πήγαινε στο θέμα: το αγορι μ φιμωση
Μήνυμα στις 27/2/2012 στις 23:28 @Sex
ναι πεδια εχω βαλη και μονη μου παλι την ιδια αισθηση εχω
Πήγαινε στο θέμα: ΑΠΟ ΠΙΣΩ
Μήνυμα στις 27/2/2012 στις 17:17 @Sex
ειναι και αυτο αλλα οταν μου βγαζει το δαχτυλο εχω περιεργη αισθηση πωσ θελω να παο στο μπανιο πχ
Μήνυμα στις 27/2/2012 στις 17:10 @Sex
κριμαα κανειασ αλλο για καμια απαντηση γιατι το δαχτυλο δεν το μπορω
Μήνυμα στις 27/2/2012 στις 16:46 @Sex
σε ευχαρισω asap αλλα ποσ μπορουμε να στειλουμε προσωπικα μυνηματα?
Μήνυμα στις 27/2/2012 στις 15:29 @Sex
δηλαδη βασανιστηριο :ρ πωπω με τα δαχτηλα νοιωθω σαν να βγεινει την ωρα που βγαζει το δαχτηλω σαν να βγενει κατι αλλο
Μήνυμα στις 27/2/2012 στις 15:09 @Sex
ευχαριστω πολυ για την πληροφορια... ομως δν ξερω και παλι αβολα νοιωθω πολυ ασχημα αχχ δν ξερω και επειτα δν μπορει να μ το βαλει γιατι εκει που παει να μπει εστω και το κεφαλακι ποναω και σταματαει τι να κανωωωωω Πήγαινε στο θέμα: ΑΠΟ ΠΙΣΩ
Μήνυμα στις 27/2/2012 στις 14:49 @Sex
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΓΔΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ Μ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΝΑ Τ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ ΑΣΧΗΜΑ, ΟΜΟΣ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΤ ΔΝΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΙΤΕΥΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΔΑΧΤΥΛΟ ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΑΒΟΛΑ ΚΑΘΩΣ ΝΟΙΩΘΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΟ ΞΕΙΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΕΙ?? Πήγαινε στο θέμα: ΑΠΟ ΠΙΣΩ |