Μήνυμα στις 16/3/2012 στις 20:42 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστω εχω πατερα στρατιωτικο δηλδη αυτο μου ριχνε τα μορια?
Πήγαινε στο θέμα: Σχολη Ευελπιδων
Μήνυμα στις 16/3/2012 στις 20:39 @Sex
ειναι αναλογως την ηλικια χυνεις οσο μεγαλυτερος εισαι Πήγαινε στο θέμα: μετρηση πεους
Μήνυμα στις 15/3/2012 στις 17:05 @Θ. Κλημεντίνη
συγνωμη καταλαθος το εβαλα στο sex
Πήγαινε στο θέμα: Σχολη Ευελπιδων
Μήνυμα στις 15/3/2012 στις 17:04 @Θ. Κλημεντίνη
ποσα μορια θελει ,σε ποια μαθηματα θελει να επικεωτρωθω και ακουσα οτι θελει και σε τι βαθμο θελει να γυμναζομαι??(θελει πολλη γιμναστικη?) Πήγαινε στο θέμα: Σχολη Ευελπιδων
Μήνυμα στις 11/3/2012 στις 13:47 @Θ. Κλημεντίνη
και που ξερεις οτι δεν ενδιαφερεται μπορει τοτε να γουσταρε καποιον αλλον και να μην σου απαντησε για να μην σε πληγωσει οποτε τοτε μαλον θα το εχει μετανιωσει και να θελει να κανετε κατι μαζι
Πήγαινε στο θέμα: Διλημα.. Να της το πω η οχι;
Μήνυμα στις 25/2/2012 στις 17:48 @Διασκέδαση
πεστε και αλλα
Πήγαινε στο θέμα: Μια κομμωδια για να κατουρηθω απανο μου
Μήνυμα στις 25/2/2012 στις 17:16 @Διασκέδαση
τα λεει ολαο τιτλος λεγετε ταινιες!!
Πήγαινε στο θέμα: Μια κομμωδια για να κατουρηθω απανο μου
Μήνυμα στις 25/2/2012 στις 17:11 @Διασκέδαση
εφιαλτης στον δρομο με τις λευκες το χει δει κανεις δεν ξερω αν το αναφερατε αλλα ειναι και πολυυυυυυυυυυυυυυυυΓΑΜΩ!!!!!!!! nightmere in elm street καπως ετσι λεγετε στα αγγλικα Πήγαινε στο θέμα: ενα θριλερ για να χεστω πανω μου
Μήνυμα στις 25/2/2012 στις 16:43 @Μηχανήματα
θελω να το κατεβασω ειναι ενα σχετικα παλιουτσικο παιχνιδι στρατιγηκης και απο τι ξερω δεν χρειαζετε εξωτερικο μαραφετι που χριαζετε να αγορασω πρεπει να κανω κατι με το virtual disk (οικονικος δισκος) με τον οποιο ειναι σαν να βαζεις cd
Πήγαινε στο θέμα: Praetorians (pc game)
Μήνυμα στις 25/2/2012 στις 15:33 @Μηχανήματα
Γειά σας τιμημένα μέλη του ftou.gr Μιας και είμαι καινούργιος στο forum θα ειθελα να με βοηθησετε να κανω install το παιχνιδι και επισης πεστε μου απο που να το κτεβασω και πως γινετε ινσταλλ σε λαπτοπ επιδι δεν εχει θυρα για cd γιατι προσπαθησα να το κανω install αλλα δεν τα καταφερα σας παρακαλω βοηθηστεμε να το κανω ευχαριστω εκ των προτερων . Πήγαινε στο θέμα: Praetorians (pc game) |