Μήνυμα στις 25/3/2012 στις 20:23 @Μηχανήματα
Καλησπέρα σε όλους σας σήμερα πήγα στο ιατρείο πατησιών [...] για το σύστημα FASTBRACES μου φάνηκε πολύ καλό αλλά θέλω να ρωτήσω. Γνωρίζει κανείς το ορθοδοντική θεραπεία με το σύστημα FASTBRACES ίσια δόντια σε 1 χρόνο με πολύ καλή τιμή. είναι ασφαλές? Έχει αποτέλεσμα ? θα ήθελα να ακούσω εμπειρίες η στείλτε μου προσωπικό μήνυμα αν θέλετε. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Πήγαινε στο θέμα: γνωριζετε για το σύστημα FASTBRACES?
Μήνυμα στις 23/2/2012 στις 16:38 @Sex
καλησπέρα ευχαριστώ για τις απάντησης αλλά στο αγόρι μου του έχω πει ότι έχω ολοκληρώσει. Δεν θέλω να το κάνω μόνη μου γιατί ποναει αβάσταχτα αφού προσπάθησα πολλές φορές να βάλλω ταμπόν ποναει. Με τις δυο 2 περιστασιακές σχέσεις που είχα προσπαθήσαμε αλλά πονουσε πολύ δεν θέλω να μου συμβεί το ίδιο ήταν άσχημη εμπειρία χώρισα για αυτό. θέλω να μου τη σπάσει γυναικολόγος με το τοπική νάρκωση γίνετε? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Πήγαινε στο θέμα: Πως μπορώ να σπάσω την παρθενιά μου ανώδυ
Μήνυμα στις 23/2/2012 στις 00:42 @Sex
καλησπέρα σε όλους σας καταρχάς θα ήθελα κατανόηση. είμαι 26 χρονών έκανα σχέση στα 22 μου αλλά λόγο τις θρησκεύτηκες πεποιθήσεις του φίλου μου δεν είχαμε προγαμιαίες σχέσεις. Χωρίσαμε πριν ενάμιση χρόνο. Εγώ έκανα 2 περιστασιακές σχέσεις αλλά δεν ολοκληρώσαμε το πρόβλημα είναι ότι όταν πήγα να κάνω ερώτα και στις 2 φορές μόνο να ακουμπούσε λίγο τον παρθενικό υμένα έτσουζε και πονούσε πάρα πολύ για αυτό του έλεγα να σταματήσει, μετά από αυτό του ζήτησα να χωρίσουμε. Το ίδιο έγινε και με τον δεύτερο. Επίσης όταν δοκίμασα να βάλω ταμπόν συνέβη το ίδιο. Τώρα γνώρισα ένα πολύ καλό παιδί και έχουμε σχέση ενάμιση μήνα και θέλουμε να κάνουμε ερώτα δεν του είπα τίποτα για όλα αυτά. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να σπάσω την παρθενιά μου ανώδυνα? μπορεί ο γυναικολόγος να σπάσει την παρθενιά μου ανώδυνα? Η κάποιος γιατρός με τοπική νάρκωση ? ποναει πάρα πολύ δεν χρησιμοποιώ ούτε ταμπόν. Δεν θέλω να μου συμβεί του ίδιο σας παρακαλώ βοηθήστε με, χωρίς να με κοροϊδεύετε. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Πήγαινε στο θέμα: Πως μπορώ να σπάσω την παρθενιά μου ανώδυ |