Μήνυμα στις 14/12/2012 στις 03:18 @Sex
το πηρε τελικα το χαπι πριν κλεισει το 60ωρο...Ειχε λεει πολλα υγρα παντως εκτος απο την ζαλη..
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με προφυλακτικο
Μήνυμα στις 13/12/2012 στις 04:57 @Sex
εγινε την τριτη το πρωι κατα τις 1π.μ
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με προφυλακτικο
Μήνυμα στις 13/12/2012 στις 03:27 @Sex
Γεια σας παιδια! εχω ενα προβλημα που πρεπει να επιλυθει το συντομοτερο δυνατον!Ακουστε πως εχει το πραγμα...Εκανα σεξ με την κοπελα μου με προφυλακτικο και τελειωνω.Αντι ομως να βγω,συνεχισα λιγο ακομα.Οταν το ακουμπησα για να το βγαλω ενιωσα τα δικα μου υγρα πανω(στην ακρη δηλαδη του προφυλακτικου),το ιδιο και η κοπελα μου πανω στην τρυπα της(δικα μου και αυτα)...Δεν πηρε χαπι αν και της ελεγα να παρει...τι μου προτεινετε?? Ευχαριστω.. Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με προφυλακτικο
Μήνυμα στις 3/3/2012 στις 12:37 @Sex
συμφωνω απολυτα με τον απο πανω! και εγω τα ιδια αναρωτιωμουν με σενα γι αυτο φιλε μην ανυσηχεις
Πήγαινε στο θέμα: Χυσια
Μήνυμα στις 3/3/2012 στις 12:35 @Sex
νομιζω πως εχεις δικιο...ευχαριστω πολυ φιλε
Πήγαινε στο θέμα: πεος
Μήνυμα στις 18/2/2012 στις 13:04 @Sex
Ειναι περιπου 13-15 εκατοστα σε στυση(αφου θελετε νουμερο)δεν εχω προβλημα τριχοφυια,ισα ισα ειναι δασος εκει περα...ναι,δεν εχει παχος,αν το θετε ετσι
Πήγαινε στο θέμα: πεος
Μήνυμα στις 18/2/2012 στις 00:25 @Sex
γεια σας!θα μου ηταν ιδιαιτερα σημαντικο αν με βοηθουσατε στο προβλημα μου...κοντευω τα 18 αλλα το πεος μου δεν εχει το μεγεθος που θελω.Δεν μιλαω για μηκος(προσεξτε)!μιλαω για την γενικη του εικονα!παιδια,δεν εχω ενα πεος ενηλικα!!εχω ενα πεος σχεδον παιδιου!!δεν μιλαω για μηκος αλλα για γενικο μεγεθος!!κανεις ξερει τι γινεται?...ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: πεος |