Μήνυμα στις 17/2/2012 στις 00:58 @Θ. Κλημεντίνη
ναι ρε φιλε Πήγαινε στο θέμα: Προσεγγιση κοπελας
Μήνυμα στις 17/2/2012 στις 00:11 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδια μπορειτε να μου πειτε τον τροπο με τον οποιο προσεγγιζετε μια κοπελα? Εγω τωρα εχω κανω παρεα με μια κοπελα οχι και τοσο στενη αλλα το θεμα μου ειναι τωρα πως να της δειξω το ενδιαφερον μου. Τι να κανω? Να την παρω για καφε?? τι?\\ Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Προσεγγιση κοπελας
Μήνυμα στις 15/2/2012 στις 01:11 @Sex
τι να πειραματιζεται μωρε.. πουστης ειναι.. φιλε κομμενες οι παρτιδες μαζι του Πήγαινε στο θέμα: Μου την πεφτει ο κολλητος μου
Μήνυμα στις 15/2/2012 στις 01:09 @Διάφορα
Παλικαρι απο το μπραχαμι ειμαι και επαιζα στο καλαμακι center back. Μην πας ποτε Τραχωνες. Πηγαινε Ηλιουπολη.
Πήγαινε στο θέμα: Ψαχνω Ομαδα Ποδοσφαιρο
Μήνυμα στις 15/2/2012 στις 01:02 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα σας. Θα μπω κατυεθειαν στο θεμα. Υπαρχουν φορες που μπορει να μου αρεσει μια κοπελα και να θελω να κανω κατι μαζι της (σχεση). Μετα απο καποιες μερες λοιπον μαθαινω οτι αυτη γλυκοκοιταζει εναν αλλον. Αυτο για μενα ειναι προβλημα. Αυτο σημαινει πως αν κανω κινηση θα με απορριψει? Για πειτε εσεις τα κοριτσια. Συνηθως δεν τολμαω να κανω κινηση οταν ξερω οτι αυτηνης της αρεσει αλλος. Τι να κανω ? Να συνεχισω να κανω κινησεις? Ευχαριστω εκ των προτερων Πήγαινε στο θέμα: Δεν τολμαω |