Μήνυμα στις 29/3/2012 στις 01:13 @Μηχανήματα
first blood = σημαινει να παρεις το 1ο Kill donate κανεις βαζοντας paysafe και αγοραζοντας skin Πήγαινε στο θέμα: λεξεις LOL
Μήνυμα στις 24/3/2012 στις 03:47 @Μηχανήματα
δεν ειναι κατι. εγω το εφτιαξα ;) 2 απλα πραγματακια εχεις να κανεις. αν εχεις το lol replay απλα απεγκατεστησε το (το lol replay μονο) πρεπει να μην ειναι συμβατο με κατι απο τα καινουργια patch. κατι ακομα που πρεπει να κανεις ειναι, μολις ανοιξεις το lol, ΠΡΙΝ πατησεςις το play, θα πατησεις πανω δεξια ενα εικονιδιο που εχει ενα γραναζι.. μετα απο κει πατα το "Repair" και περιμενε καποια λεπτα κ εισαι ΕΤΟΙΜΟΣ! Πήγαινε στο θέμα: league of legend help
Μήνυμα στις 14/3/2012 στις 01:50 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:"γουσταρω δασκαλα μου." ειναι ο τιτλος.. οποτε εισαι αγορι.."γουσταρω ενα αγορι" .. οποτε εισαι κοριτσι; το nickname παραπεμπει σε κοπελα...; =S Πήγαινε στο θέμα: γουσταρω δασκαλα μου.
Μήνυμα στις 13/3/2012 στις 17:25 @Ftou.gr admin
ψαχνω ενα post που ειχα κανει σχετικα με το kick boxing.. εψαξα στο θεμα η στο προφιλ μου να το βρω αλλα δεν.. εγινε καποιο wipe ή σβηστηκαν καποια;
Πήγαινε στο θέμα: wipe στο ftou;
Μήνυμα στις 13/3/2012 στις 17:15 @Μηχανήματα
crypto camera cme2 αυτη ειναι η καμερα!
Πήγαινε στο θέμα: crypto camera cme2
Μήνυμα στις 13/2/2012 στις 23:56 @Μηχανήματα
δεν καταλαβες αγορινα.. η καμερα ηταν μεχρι τα windows vista κ εγω τωρα, εχω windows 7 και δεν λειτουργει ... ( το δισκακι ειχε drivers για windows vista. εως εκει) και τωρα εγω ψαχνω στο ιντερνετ drivers για win7 αλλα δεν βρισκω... Πήγαινε στο θέμα: crypto camera cme2
Μήνυμα στις 12/2/2012 στις 14:39 @Μηχανήματα
Καλημεριζω! θελω μια βοηθεια.. ειχα την crypto camera cme2 αλλα ηταν μεχρι τα windows vista και τωρα που εχω τα windows 7 δεν λειτουργει... -.-" ψαχνω για drivers αλλα δεν βρισκω.. μπορει καποιος να βοηθησει; Προκαταβολικα, ευχαριστωω Πήγαινε στο θέμα: crypto camera cme2 |