Μήνυμα στις 10/6/2012 στις 03:39 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια ισως γελοιο..αλλα ετσι μου ηρθε να μαθω τι αρεσει στα κοριτσια να λεμε...οπως πχ αγαπη μου και τετοια...μιλαω για ηλικιες κατω τν 18 αντε και πιο πανω...μπορει να ειναι λιγο ασχετο ως θεμα αλλα οκ :D
Πήγαινε στο θέμα: ωραια λογια σε κοριτσια!
Μήνυμα στις 16/3/2012 στις 15:12 @Sex
μηπως ειναι αυτα που ειναι οσο η "τρυπα" απο τον πουτσο? η μολισ βγουνε ειναι πιο πολλα και πανε παντου στον πουτσο"?
Πήγαινε στο θέμα: προσπερμικα
Μήνυμα στις 16/3/2012 στις 14:56 @Sex
παιδια απλα να ρωτησω σε ποση ποσοτητα βγαινουν τα προσπερμικα οσο περιπου τα χυσια...και συνηθως βγαινουν σε ατομα που γαμανε πρωτη φορα?
Πήγαινε στο θέμα: προσπερμικα
Μήνυμα στις 16/3/2012 στις 00:09 @Sex
καραμελα σου φαινεται μεγαλο το 15αρι γτ το λες με πολυ παθος και μου αρεσει χαχαχα!
Πήγαινε στο θέμα: Συμμαθητες
Μήνυμα στις 15/3/2012 στις 13:55 @Sex
παιδια ισως ανοητη ερωτηση αλλα γινεται μια παρθενα να μεινει εγκυος? :P Πήγαινε στο θέμα: παρθενα και εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 13/3/2012 στις 15:14 @Sex
μια ερωτηση να κανω...για πλακα με την κοπελα μου δοκιμασα να το βαλω απο πισω αλλα δν μπορεσα να το βαλω δν εχει ανοιξει...αλλα τωρα δν την ηρθε περιοδοσ νμζω μια μερα εχει νμζει και αυτην...λετε ρε παιδια να βγηκαν τα προσπερμικα και να εμεινε εγκυος...ομως δν μπηκε στο μ@@@@ι αφου ειναι και παρθενα δν νμζω να εμπαινε τοσο ευκολα χωρις να το καταλαβω..!! πφφφφφφ!
Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικο σεξ
Μήνυμα στις 1/3/2012 στις 20:43 @Sex
ειμαι το μονο αγορι που πιστευω παρα πολυ οτι κοριτσια σε τετοια ηλικια των 13-16 ειναι πουτανακια? και ιδιατερα αυτες που το δειχνουν επιτηδες?
Πήγαινε στο θέμα: στην Ταξη
Μήνυμα στις 27/2/2012 στις 21:58 @Sex
παιδια ειμαι 16 χρονων...ξενερωνω ασχημα με τετοιες μαλκιες! εισαι 14 χρονων και θα τα βρεις μπροστα σου 8α με θυμηθεις...και μεγαλο σου λαθος που την γαμησες τοσο μικρη...κριμα!
Πήγαινε στο θέμα: Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΟΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ
Μήνυμα στις 27/2/2012 στις 20:32 @Sex
ελεος φιλε...τα εχεις με κοπελα και στην πηδαει ο ξαδερφο της??? πρεπει να εισαι μεγαλο σκυλακι...χαχα ακου εδω ρε...δν γινονται αυτα...σοβαρευτειται λιγο ρε! βρες μια σωστη γκομενα...τι θα εχετε να θυμαστε πωσ την περνατε παρτουζα?
Πήγαινε στο θέμα: Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΟΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ
Μήνυμα στις 27/2/2012 στις 14:14 @Sex
καποιος που να ξερει...δν θελει να παει στο νοσοκομειο πφφφ! Πήγαινε στο θέμα: SOS αλλεργια |