Μήνυμα στις 7/2/2012 στις 15:15 @Sex
paidia epeidi ego pano stin erotiki epafi den teliono kai genika eimai ligo duskoli... mou eixe pei o proin mou oti isos ftaiei pou ikanopoioume moni mou... kai oti o organismos mou exei mathei allios na leitourgei kai kati tetoia... pia einai i apopsi sas...? ego den to pisteuo auto Πήγαινε στο θέμα: aunanismos
Μήνυμα στις 7/2/2012 στις 14:19 @Sex
βασικα με θεμα καθαριοτητας και αποτριχωσης δεν υπαρχει θεμα... αλλα και παλι δεν πολυ ενδιαφερεται, τωρα κοιτα αυτο με το σιροπι και την σαντιγι δεν το ειχα σκεφτει και ποτε... τι να πω θα το δοκιμασω και θα σου πω... ευχαριστω πολυ JiN Πήγαινε στο θέμα: γλυφομουνι
Μήνυμα στις 6/2/2012 στις 22:08 @Θ. Κλημεντίνη
kalispera... mporei na fanei kapos kotsana i erotisi mou alla den antexo allo... me to asgori mou eimaste 1 misi xrono mazi... ola kala pane sxetika alla pano ston erotiko tomea den poli asxolitai... ti mporo na kano gia na allaksei auto??? eimai 19 kai einai 23 lete na ftaiei auto???
Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Μήνυμα στις 6/2/2012 στις 21:15 @Sex
ρε παιδια πως γινετε να κανεις εναν αντρα να του αρεσει το γλυφομουνι?? πειτε κανενα κολπο... Πήγαινε στο θέμα: γλυφομουνι
Μήνυμα στις 6/2/2012 στις 20:54 @Sex
hi maritsa... kai ego to idio problima eixa me to ksirafei...edo kai enan minakano me keri...pao se mia gnosti tis manas mou...koitakse tin proti fora ego pethana ston pono eixa balei ta klamata ... xoris iperboles ase pou einai kai analoga i trixa(an einai malaki i skliri).... genika tin proti fora tha poneseis meta tha einai kokkino gia mia mera alla den tha ponaei tipota apla tha einai ligo rozouli to xroma kai meta ola kala gia peripou enan mina... ego eimai ikanopoiimeni extes ekana tin deuteri mou apotrixosi kai den ponese sxedon katholou... einai apla i proti fora... akouse me... :P Πήγαινε στο θέμα: αποτριχωση..
Μήνυμα στις 6/2/2012 στις 20:49 @Sex
kalispera… tha ithela na sas kano mia erotisi… eimai 19 xronon kai den mporo na ertho se orgasmo pano stin erotiki praksi… piga se gunaikologous mpas kai eimai anorgasmikia kai mou eipan oti apo tin stigmi pou moni mou exo apotelesma… tote to problima to exei o syntrofos mou…oti den asxoleite arketa… to problima einai oti prospathoume alla tipota…basika exoume kai ena thema me to stomatiko opote oute etsi ginete… mporei na fanei xazi i erotisi mou alla mporeite na me boithisete me kammia sumbouli??? Πήγαινε στο θέμα: mporei kapoios na boithisei?? |