Μήνυμα στις 7/4/2012 στις 22:06 @Θ. Κλημεντίνη
πρέπει να της έχει μιλήσει πρώτα για να είσαι σίγουρος ότι σε έχει δεί κ να της κάνεις κάποια εντύπωση.τα υπόλοιπα θα τα καταλάβεις αλλιώς πρσπάθησε να της πιάσεις συζήτηση κ θα το μάθεις.
Πήγαινε στο θέμα: Πως να καταλαβω αν με γουσταρει
Μήνυμα στις 7/4/2012 στις 21:59 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:δεν μου αρέσει να ακούω θα της μιλήσω απο fb πρώτα.πάρε θάρρος κ μίλα της κ βγάλε τα συναισθήματα σου κ αν φάς χυλόπιττα δεν έγινε κάτι,θα νιώθεις μάγκας που το έκανες.βρές μιά καλή στιγμή κ πές της κάτι όπως γειά σου σε βλέπω πολύ καιρό στο σχολείο κ θα ήθελα αν κ εσύ το ίδιο να βγούμε κάποια μέρα μαζί η βρές να κάνεις μιά συζήτηση.Πήγαινε στο θέμα: συμβουλές
Μήνυμα στις 7/4/2012 στις 21:46 @Κλάψιμο
αν κ το σωστό που πρέπει να κάνεις είναι να μιλήσεις σε έναν μεγάλο.σου προτείνω να του ορμήξεις αν ξανά συμβεί κάτι,πρέπει να μάθεις να προφυλάσεις τον εαυτό σου.τι έγινε αν τις φάς,θα νιώσεις καλύτερα που του έριξες κανά δύο μπουνιές.κάνε κ λίγο γυμναστική για εσένα.
Πήγαινε στο θέμα: Τσαμπουκαδες
Μήνυμα στις 7/4/2012 στις 21:42 @Κλάψιμο
διαφωνώ λίγο με αυτά που λέτε,ναί όταν ηχογραφήσεις την φωνή σου ακούγεται διαφορετικά απο ότι είναι αλλά όταν μιλάς σε κάποιον είναι αυτή που ακούς.
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με φωνη
Μήνυμα στις 9/2/2012 στις 19:26 @Sex
καλά δεν είναι αυτό που πρέπει να σε απασχολεί το μέγεθος,θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο αφού βρίσκεσαι στην ανάπτυξη.ακόμα κ έτσι να μείνει αυτό που με μετράει όπως έχει ακούσει είναι η τεχνική παρά το μέγεθος.εδώ τρίχες δεν έχεις,σκέψου ότι ακόμα έχεις πολύ μπροστά σου.
Πήγαινε στο θέμα: αναπτυξη πεους εφηβεία
Μήνυμα στις 9/2/2012 στις 04:28 @Sex
το μέγεθος του πέους σου είναι μιά χαρά για την ηλικία σου,θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο όπως κ η ποσότητα κ το πόσο άσπρο είναι επειδή είσαι λίγο μικρός ακόμα.τώρα για το κάπνισμα μπορεί να παίξει ρόλο κάτι,για εμένα το άρχισες πολύ νωρίς κ καλύτερα να προσπαθήσεις να το κόψεις αλλά πάμε σε άλλο θέμα. για το πετσάκι νομίζω πρέπει να επισκεφτείς κάποιον,πίστεψε με αν πάς κ το πείς στους γονείς σου θα σε καταλάβουν. Πήγαινε στο θέμα: αναπτυξη πεους εφηβεία
Μήνυμα στις 8/2/2012 στις 04:12 @Sex
μπορώ να πώ ότι μου έλυσες λίγο τις απορίες μ αν κ άφησες αναπάντητα κάποια,όπως με την διάρκεια τι γίνεται?με το χέρι τελειώνω γρήγορα,τό ίδιο θα συμβεί κ στο sex με την κοπέλα?για το που θα κάνω την πρώτη μ φορά δεν ξέρω ακόμα αλλά αν μ πούμε ότι πάω στο μπουρδελο σου βάζω στοίχημα θα έχω τελειώσει μέσα σε λίγα λεπτά αν μου παρει πίπα.
Πήγαινε στο θέμα: πρώτη φορά sex
Μήνυμα στις 6/2/2012 στις 23:24 @Sex
καμία απάντηση δεν θα έχω,ελάτε βοηθήστε κ απο εδώ.
Πήγαινε στο θέμα: πρώτη φορά sex
Μήνυμα στις 6/2/2012 στις 04:14 @Sex
δεν θα πώ πολλά για εμένα παρά δύο πράγματα ότι είμαι 19 κ δεν έχω κάνει ακόμα sex.το τελευταίο γιατί δεν ένιωθα ότι χρειαζόμουν μέχρι σήμερα αν κ απο μικρός έκανα διάφορες σκέψεις.λοιπόν ήρθε η κατάλληλη στιγμή πιστεύω αν κ δεν ξέρω που θα το κάνω πρώτη φορά. έχω διάφορες απορίες αν κ τα περισσότερα ελπίζω ότι τα ξέρω απο τίς διάφορες αισθησιακές ταινίες κ στην φαντασία κάτι θα μ βγεί.λοιπόν,πώς αρχίζω δλδ αν είναι με κοπέλα μ με φιλάκια κ χουφτώματα κ μετά βγάζω ρούχα κ τον βάζω μέχρι να τελειώσω κ αν πάω σε κάποιο ειδικό μέρος που το κάνουν μπαίνω κατευθείαν μέσα. όταν όμως μ έρθει η στιγμή να τελειώσω κ ενώ φοράω προφυλακτικό της το λέω κ το βγάζω έξω η δεν πειράζει να το κάνω μέσα της ενώ φοράω προφυλακτικό αφού νομίζω για αυτόν τον λόγο το φοράμε? ακόμα με τις στάσεις τι να κάνω δεν έχω ιδέα,ότι μ βγεί?εγώ μόνο αυτήν που είναι απο πάνω σκέφτομαι η στα τέσερα αν το κάνει κανείς απο τις πρώτες μέρες? αν έχετε κάτι παραπάνω να μ πείτε που θα βοηθήσει η κάποια συμβουλή θα την ακούσω με χαρά. έχω πολλές αμφιβολίες παιδιά,μήπως τελειώσω πολύ νωρίς γιατί με το χέρι συμβαίνει συχνά η να μην της αρέσει. πρώτη φορά θα το κάνω χωρίς την κοπέλα μ αφού αυτόν τον καιρό δεν παίζει κάτι. Πήγαινε στο θέμα: πρώτη φορά sex |