Μήνυμα στις 19/4/2012 στις 01:34 @Θ. Κλημεντίνη
η Α. ειναΙ μια απλη κοπελα! Ουτε βαφεται....ουτε στολιζεται...ουτε φερεται σαν που....κι
Πήγαινε στο θέμα: Προβληματισμος της κολλητης μου!
Μήνυμα στις 17/4/2012 στις 00:05 @Θ. Κλημεντίνη
συμφωνωωω συνηθως ολες κοιτανε μεγαλυτερους!:$
Πήγαινε στο θέμα: Προβληματισμος της κολλητης μου!
Μήνυμα στις 16/4/2012 στις 23:36 @Θ. Κλημεντίνη
mimaki...με αυτο το παιδι γνωριζονται αρκετο καιρο τωρα...ειναι καλο παιδι κ εγω το πιστευω αυτο! Ομως εκεινη ανυσηχει μηπως δεν μπορει να ελεγχει τις καταστασεις μεταξυ τους! kalakalatom@@to..Συγγνωμη ομως αφου αρεσουν ο ενας στον αλλον? πιο ειναι το προβλημα....η Α. απλα ανυσυχει!:$ Πήγαινε στο θέμα: Προβληματισμος της κολλητης μου!
Μήνυμα στις 16/4/2012 στις 17:01 @Sex
Οταν ενας αντρας/αγορι λεει οτι τον ερεθιζεις...εννοει πως καυ***νει...και του αρεσεις πολυ! Κανεις καλη δουλεια ;) βρηκες το κουμπι του! ;)
Πήγαινε στο θέμα: τι σημαινει..........
Μήνυμα στις 16/4/2012 στις 16:59 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας....το θεμα που θα γραψω δεν αφορα εμενα αλλα την καλυτερη μου φιλη που θα την λεω Α. Η Α. λοιπον ειναι συνομιλικη μου....κοντευουμε τα 16...Τωρα λοιπον που ειναι και πασχα πηγαμε στην εκκλησια(ειναι η πρωτη χρονια που κανω πασχα στην πολη) Τελος παντων εκει ενα παιδι ο Μ. αρχησε να την πεφτει στην φιλη μου...ειναι πολυ καλο παιδι ομως ειναι 20 χρονων και η Α. ανυσηχει λιγο! Βασικα φοβατε και δεν ξερει αν θα μπορεσει να χειριστει την κατασταση....εσεις τι λετε? Πήγαινε στο θέμα: Προβληματισμος της κολλητης μου!
Μήνυμα στις 8/4/2012 στις 14:56 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Βασικα εμεις τα κοριτσια ειμαστε παραξενα πλασματα!Μπορει να μην μας ενδιαφερει ενα ατομο....Αλλα αν μαθουμε οτι του αρεσουμε θα αρχισουμε να το σκεφτομαστε!;) Πήγαινε στο θέμα: κορίτσια θέλω την γνώμη σας
Μήνυμα στις 11/3/2012 στις 16:47 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου!Επειδη εχω περασει ακριβως το ιδιο θα ηθελα νασε βοηθησω γιατι και εμενα μ'αρεσε ο κολλητος μου! Πρωτα απολα ξερεις πια ειναι τα αισθηματα του για σενα οποτε δυο ειναι οι προοπτικες ή θα του πεις τι νιώθεις και αυτοματα θα απομακρυνθεί ή θα αρχισει να το σκεφτεται μηπως του αρεσεις και εκείνου! ή βασικα ειναι και η τριτη εκδοχη που συνεβη σε εμενα ομως ποναει πολυ....Κανει λες και δεν εγινε τιποτα....αδιαφορει τελιως για οσα του ειπες!:| Πήγαινε στο θέμα: μου αρεσει φιλος μου
Μήνυμα στις 11/2/2012 στις 00:17 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον τελικα καταφερα να πω σε αυτο το παιδι που μ'αρεσει πως νιωθω.. Ομως μπερδευτηκα ακομα περισσοτερο αφου η απαντηση του ηταν καπως παραξενη...αρχικα γελασε και μου λεει μετα εγω δεν σε βλεπω ετσι...αργοτερα το βραδυ που μου εστειλε στο facebook μιλουσαμε για αρκετη ωρα...και οταν τον ρωτησα εγω αν θα αλλαξει κατι μεταξυ μας? (εννοοντας φυσικα αν θα σταματησει να μου μιλαει) μου απαντησε οχι ρε βλακα :p βασικα εννοω οτι θα μιλαμε οπως και τωρα και θα κανουμε βλακειες! ειναι σαν να μου λεει δλδ οτι εχω ελπιδες? ή ειναι η ιδεα μου? βοηθηστε με παρακαλω! ααα επισης εβαλα την κολλητη μου να τον ψαρεψει...και η πρωτη της ερωτηση ηταν καλα δεν ειναι ωραια κοπελα? και αυτος ειπε ενα απλο δεν την βλεπω ετσι και ξεκοψε την κουβεντα! Δεν ξερω μπερδευομαι...ααα επισης συνηθως επειδη πειραζομαστε μεταξυ μας...λεμε διαφορα τυπου οταν με νευριαζει του λεω εισαι και πολυ....και με ρωταει βλακας? και του λεω ναι ακριβως και μου λεει παντα τι κερδιζω? και οταν τον ρωταγα τι θελει μου ελεγε (ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ) 5 ευρω κ καλα!:p Σημερα ομως οταν με ρωτησε τι κερδιζω? του λεω κατευθειαν δεν εχω 5 ευρω...και μου λεει δεν μιλησα για λεφτα ρε βλακα! και τον ρωτησα τι θες λπν? και μου λεει δεν ξερω!:/ Δεν ξερω τι συμβαινει? με θεωρει ομορφη κοπελα ομως με βλεπει φιλικα? και εγω τι μπορω να κανω για να αλλαξει αυτο? Πήγαινε στο θέμα: με μπερδευει αρκετα αυτο το παιδι
Μήνυμα στις 6/2/2012 στις 21:24 @Θ. Κλημεντίνη
οπως το παρει κανεις....μου στελνει οταν βγαινουμε ολοι μαζι γελαμε υπερβολικα πολυ! ααα και την Τεταρτη ειπαμε να βγουμε να μιλησουμε σοβαρα για κατι που ειχε γινει πιο παλια βασικα! Ομως δεν ξερω...ισως με συμπαθει απλως φιλικα και φαω τα μουτρα μου δεν ξερω! Πήγαινε στο θέμα: τι μπορω να κανω μαζι του?
Μήνυμα στις 5/2/2012 στις 23:32 @Θ. Κλημεντίνη
δεν θα ειχα προβλημα αμα ειχα ενα σημαδι εστω οτι του αρεσω!:/ Ομως εχω μπερδευτει...γενικος μου λεει πως με συμπαθει αλλα σκεψου οτι οταν με εφερε σπιτι μου και του ειπα ευχαριστω μου λεει...εε τι πατερας ειμαι! Πήγαινε στο θέμα: τι μπορω να κανω μαζι του? |