Μήνυμα στις 14/5/2012 στις 08:24 @Sex
μην ξεχνας οτι τα αντισυληπτικα χαπια ειναι ορμονες οι οποιες αλλαζουν διαφορα στο σωμα σου. Επιπλεον η χρηση τους δεν πρεπει να γινεται συχνα διοτι υπαρχει πιθανοτητα μονιμης βλαβεις (απ' οσο γνωριζω) για παραπανω πληροφοριες και για να κατατοπιστεις καλητερα ρωτα καποιον γυναικολογο
Πήγαινε στο θέμα: Αντισυληπτικα χαπια
Μήνυμα στις 11/3/2012 στις 02:02 @Sex
και εγω αντιμετοπιζω το ιδιο προβλημα, η μονη λυση ειναι να εισαι ποιο χαλαρος εκεινη την στιγμη και 8α δεις διαφορες, και οταν λεω χαλαρος δεν εννοω να σκευτεσαι (μπαινω-βγαινω) απολαυσε την στιγμη, εγω αυτο που κανω ειναι να παρακολουθω τους μορφασμους της και την συμπεριφορα της εκεινη την στιγμη, αυτο με χαλαρονει και προσπαθω να κρατηθω και εγω οσο μπορω, επιπλεον μπορεις να βαλεις την κοπελα απο πανω ειναι καλητερα, εξασκησει ειναι :) μια ασκηση που μπορεις να κανεις με την κοπελα σου (γιατι ειναι διαφορετικα μονος σου) ειναι πχ οταν σου κανει στοματικο ή με το χερι κατι, να σταματατε λιγο πριν τελειωσεις να προσπα8εις να το κρατησεις και μετα να συνεχιζει μχρι που να μην αντεχεις αλλο και να βγει :)
Πήγαινε στο θέμα: προωρη εξπερματωση !!!!!!
Μήνυμα στις 8/3/2012 στις 21:02 @Sex
το οτι τον αγαπας δεν σημαινει οτι θα κανεις και κατι μαζι του, κοιτα οταν ειναι να κανεις κατι να το σκεφτεις και να ειναι επιδι ΕΣΥ το θες και οχι κανενας αλλος, αυτο που σου ειπε στο ειπε μονο και μονο για σε ριξει, αλλιως δεν θα στο ελεγα καθολου :/ τωρα απο εκει και περα δικια σου η επιλογη
Πήγαινε στο θέμα: σεξ με μεγαλυτερο
Μήνυμα στις 2/3/2012 στις 18:29 @Sex
δε ξερω απλος μου το ανεφερε και θελαμε να δουμαι αν γινεται να το κανουμαι χωρις καποιον κινδυνο
Πήγαινε στο θέμα: σπερμα και εγκυμοσινη
Μήνυμα στις 1/3/2012 στις 23:03 @Sex
χμ... οκ!! θα περιμενω και αλλες αποψεις πριν το δοκιμασουμαι, καταρχην το εχει δοκιμασει κανεις / καμια ??
Μήνυμα στις 1/3/2012 στις 22:46 @Sex
ποτε ξερεις αν εχουν παιθανει?? δηλαδη να μην το δοκιμασουμαι ε?? ακομα και αν τα αφησουμαι 5-10 λεπτα??
Μήνυμα στις 1/3/2012 στις 22:36 @Sex
δηλαδη δεν θα ψωφησουν μεσα σε 15 δευτερολεπτα?? αν τα αφησουμαι 30-40?? Ο_ο
Μήνυμα στις 1/3/2012 στις 22:03 @Sex
Στην κοπελα μου και εμενα τωρα τελευταια μας μπηκε μια ιδεα και θα ηθελα να ρωτησω πριν την δοκιμασουμαι, αν τελειωσω εξω απο την κοπελα μου, και μετα απο 10-15 δευτερολεπτα τα βαλει μεσα στον κολπο της, υπαρχει πιθανοτητα για εγκυμοσινη??
Μήνυμα στις 24/2/2012 στις 02:47 @Sex
μια χαρα εισαι και εμενα στα 15 τοσο ηταν περιπου :P και τωρα στα 19 ακομα τοσο ειναι χΔ αντε στις καλες του να παρει μισο ποντο και στις πολυ καλες 1 το πολυ
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος
Μήνυμα στις 24/2/2012 στις 02:36 @Sex
η δικη μου γνωμη ειναι να προσπαθησει να του πυσει και οχι να τους "κοροιδεψει", οστοσω 14 ειστε ακομα εχετε καιρο ακομα γι' αυτα :) . Οσο για τα φασωματα και ολα τα σχετικα θα συμφωνισω με τους παραπανω διοτη εμεις τα αγορια, τουλαχιστον αρκετοι απο εμας θελουμε μια κοπελα που να μην εχει παει και με πολους για σχεση, οπως και να το κανουμε αλλιως ειναι να βγαινεις με μια κοπελα και να πετυχεις 1-2 ατομα που να ειχαν κανει "φαση" οπως λες εσυ και αλλιως να την ξερει ολη η πολη (εχει τυχει περιστατικο παρομοιο, οπου ενας φιλος μου εβγαινε με μια κοπελα και ολοι λεγανε ποσο καλη ηταν στο κρεβατι και ολα τα σχετικα, στο τελος αυτος εκνευριστικε διοτη παραηταν το κακο και την παρατησε) :/
Πήγαινε στο θέμα: φασωμα σε παρτυ! |