Μήνυμα στις 23/2/2012 στις 19:23 @Sex
πως μπορω να καταλαβω μονη μου εαν εχει σπασει ο παρθενικος υμενας;
Πήγαινε στο θέμα: υμενας
Μήνυμα στις 23/2/2012 στις 18:13 @Sex
δε χρειαζεται να σε πιανei πανικος,μιληστε,συζητηστε τα γουστα σας..αμα εσυ νιωθεις αβολα να κανεις ερωτα σε εξωτερικους χωρους μοιρασουτο μαζι της..και επιπλεον εαν εσενα δε σου αρεσει και δεν αναβεις με την ιδεα του δαχτυλου της στον πρωκτο σου να της το πεις..δεν ειναι κακο να συζητατε το τι αρεσει στον καθενα,απελευθερωνεσαι ετσι..μη νιωθεις ασχημα να της τα πεις..
Πήγαινε στο θέμα: Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ
Μήνυμα στις 20/2/2012 στις 17:28 @Sex
ναι υπαρχει τροπος με καθρεφτακι;
Πήγαινε στο θέμα: παρθενικος υμενας
Μήνυμα στις 18/2/2012 στις 12:23 @Sex
οτι ενιωσα καποια στιγμη πονο ναι ενιωσα.. πως μπορω να το ελεγξω με καθρεφτακι siakimanari ; Πήγαινε στο θέμα: παρθενικος υμενας
Μήνυμα στις 17/2/2012 στις 22:46 @Sex
καλησπερα,ειμαι 17 και γραφω για γνωμες..πριν καποιες μερες εκανα προκαταρκτικα με τον φιλο μου,δεν ολοκληρωσαμε αλλα μπηκε δαχτυλο αρκετα..τις επομενες 3 μερες ειχα λιγο αιμα και δεν ημουν αδιαθετη..αυτο που μπορει να οφειλεται;μπορει να εσπασε ο υμενας;
Πήγαινε στο θέμα: παρθενικος υμενας
Μήνυμα στις 5/2/2012 στις 22:51 @Μηχανήματα
με πιστολακι μαλλον θα δοκιμασω,ευχαριστω..
Πήγαινε στο θέμα: πληκτρολογιο λαπτοπ
Μήνυμα στις 5/2/2012 στις 22:25 @Μηχανήματα
ειδικο σκουπακι για λαπτοπ;
Μήνυμα στις 5/2/2012 στις 21:29 @Μηχανήματα
απο πανω το κανω και εγω,για αναμεσα στα πληκτρα ρωταω πιο πολυ.
Μήνυμα στις 5/2/2012 στις 19:36 @Μηχανήματα
πως μπορω να καθαρισω το πληκτρολογιο ενος λαπτοπ;
Μήνυμα στις 4/2/2012 στις 16:50 @Sex
ευχαριστω για τις συμβουλες οι επιλογες που κανεις σε κυνηγανε,σε στιγματιζουν,σε καθοριζουν,σε αλλαζουν,σε ωριμαζουν..μπορουν να σε φτασουν στα ουρανια και να σε πεταξουν αποτομα και αγρια..οτι εχεις να χασεις εχεις και να κερδισεις.. φιλικα,καλη συνεχεια.. Πήγαινε στο θέμα: ομοφυλοφιλες |