Μήνυμα στις 12/3/2013 στις 21:09 @Θ. Κλημεντίνη
Εσυ τι λες? Τι φιλη? καλη φιλη η απλα φιλη, εχει σημασια, επησεις αν θες μιλα του να καταλαβεις σιγουρα τις προθεσεις του και αν ναι πες του να ξεκοψει απο την αλη αλλα καλυτερα να τα φτιαξετε μετα απο λιγο καιρο απο τοτε που θα την χωρισει (αν την χωρισει)
Πήγαινε στο θέμα: αγαπαω
Μήνυμα στις 12/3/2013 στις 21:00 @Sex
δεν νομιζω να ειναι φυσιολογικο, καλυτερα πανε σε ενα γιατρο να σε δει
Πήγαινε στο θέμα: Τσούξιμο μετά από εξπερμάτωση
Μήνυμα στις 1/2/2013 στις 15:56 @Sex
υπαρχουν τα κανονικα και καποιες μαρκες εχουν τα XL, μαρκες παρε οποια θες, οι περισσοτεροι λενε durex, επησεις καλο θα ηταν να δοκιμασεις μονος σου να βαλεις στο σπιτι και να διαβασεις και τις οδηγειες μην γινει καμια στραβη εκεινη την ωρα
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθη προφυλακτικων
Μήνυμα στις 20/1/2013 στις 23:29 @Sex
δεν φορουσες εσορουχο? αν φορουσες δεν εχει σχεση αν το επλυνες, περιμενε λιγο καιρο και αν δεν φυγει πανε σε ενα γιατρο, δεν ξερω τι γιατρος ειναι υπευθηνος για τετοια θεματα, ας μας πουν οι γνώστες
Πήγαινε στο θέμα: Πριξημο στο πεος?
Μήνυμα στις 20/1/2013 στις 23:24 @Sex
το πλαινεις οταν δεν ειναι σε στυση, οταν δεν ειναι σε στυση κατεβαινει και πιο κατω
Πήγαινε στο θέμα: Ειναι φυσιολογικο αυτο με το πεος μου?
Μήνυμα στις 20/1/2013 στις 23:11 @Sex
επησεις το χαπι της επομενης μερας δεν κανει να το παρεις πολες φορες, καποιοι λενε οτι πανω απο μια φορα δεν κανει και αλοι οτι μπορεις μεχρι 2-3 φορες γιατι εχει επιπτωσεις στη γυναικα
Πήγαινε στο θέμα: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ
Μήνυμα στις 20/1/2013 στις 23:04 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:οχι φιλε μου δεν υπαρχει περιπτωση αφου τον σκουπησες και πριν, αν υπαρχει θα ειναι 1 στις 1000 αν τον σκουπισες πολυ καλα τοτε δεν νομιζω να υπαρχει ουτε αυτη η περιπτωσηΠήγαινε στο θέμα: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ
Μήνυμα στις 19/11/2012 στις 00:03 @Sex
με ξυραφακι, αν θες αφρο, η ζεστο νερο, αργα χωρις βιασυνη και ΠΟΛΥ προσοχη
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα τριχων στο πεος
Μήνυμα στις 20/10/2012 στις 16:24 @Sex
πανε σε ενα γιατρο να στο κοψει αυτος η τελως παντον να σου πει αυτος τι πρεπει να κανεις
Πήγαινε στο θέμα: Μου σκίστηκε το πετσάκι ... |