Μήνυμα στις 24/1/2012 στις 22:52 @Κλάψιμο
Η εκφραση και η αυτοπεποιθηση των μελων του σαιτ (οχι μονο της κατηγοριας του σεξ αλλα ολων των κατηγοριων) δεν κινδυνευει απο μενα αλλα απο αυτον που το διαχειριζεται. Ουδεποτε προσεβαλα κανενα μελος ουτε το εθιξα σε αντιθεση βεβαιως με σενα που απο οτι ειδα και διαβασα προσεβαλες και πολλα αλλα μελη περαν εμου. Το αν θα γραφω μακροσκελη κειμενα ή οχι ειναι δικαιωμα μου και μαλιστα ικανοτητα την οποια φαινεται οτι δεν εχεις την ευχερεια να μιμηθεις. Ευχαριστω παρα πολυ ολους οσους μου απαντησαν (και αν και δεν ηθελα να το αναφερω ετσι : ειναι ολα οκ τελικα με το παιδι, βρεθηκαμε-συζητησαμε και ολα ειναι υπεροχα :-) ..για αυτο ευχαριστω πραγματικα ολους οσους προσεφεραν στηριξη και συμβουλες!!! :) Τωρα, για το αν θα πηγαινω ή οχι, μπορεις απο την εγωπαθη θεση σου να με κανεις banned κατι που θα ολοκληρωνε τη φασιστικη σου σταση. Δεν περιμενω κατι περισσοτερο απο σενα και το λεξιλογιο του δρομου σου. Πήγαινε στο θέμα: Nα απαντησουν (κυριως) αντρες!!
Μήνυμα στις 24/1/2012 στις 22:01 @Κλάψιμο
Προφανως οχι. Τετοια κανω σε αυτους που ερχομαι στο σαιτ τους και αντι να με υποδεχτουν με προσβαλλουν, μου κανουν ηθικολογιες και μου επιτιθενται τη στιγμη που εγω απλα ζητησα τη συμβουλη τους. Και απο κει που εμπιστευτηκα το σαιτ σου για να γραψω κατι που με απασχολουσε εσυ δεν εχασες την ευκαιρια αντι να προσπαθησεις να με βοηθησεις να με κρινεις, να με βριζεις, να βρισκεις προβληματικο τον χαρακτηρα μου και το ηθος μου. να μου επιτιθεσαι χωρις να σου εχω κανει ουσιαστικα τιποτα. Να ειχα φταιξει σε κατι και να μου επιτεθεις ρε φιλε το καταλαβαινω. Αλλα οχι μονο χωρις να με ξερεις αλλα και χωρις να εχω κανει κατι εναντιον σου ε οχι δεν καταλαβαινω τον σκοπο σου ή γιατι βγαζεις τα απωθημενα σου πανω μου και δεν θα καθισω να τα ανεχτω και να πω "ευχαριστω" . Σεβομαι τη γνωμη σου, αυτο ειναι που σου λεω τοση ωρα, αρκει να την ειχες γραψει κοσμια, με προθεση να με συμβουλεψεις και οχι να με μειωσεις ή να γελας εις βαρος μου. Πήγαινε στο θέμα: Nα απαντησουν (κυριως) αντρες!!
Μήνυμα στις 24/1/2012 στις 21:42 @Κλάψιμο
Μπορεις να χαρακτηριζεις οπως θες γιατι μαλλον δεν σου εμαθαν στο σπιτι σου να μιλας χωρις να βριζεις. Και αν εσυ πιο ευκολα ψυχολογεις τον αλλο απο ενα γραπτο του παρα απο μια ουσιαστικη και σε βαθος χρονου γνωριμια τοτε σου συστηνω να κλειστεις στο σπιτακι σου, στους 4 τοιχους και να γνωριζεσαι μ αυτους και να τους ψυχολογεις αεναως και παρατεταμενως ! και ασε τις ουσιαστικες γνωριμιες και τα συναισθηματα (που προφανως δεν εχεις) για τους υπολοιπους ανθρωπους. Εσυ απλα περιορισου στο τι διαβαζεις, γιατι αυτη ειναι ζωη κατ εσενα. Προφανως και δεν δεχομαι αποψεις που μου χαϊδευουν τα αυτια και ισα ισα καθε αποψη ευπροσδεκτη αρκει να ξερεις να την υποστηριζεις με λογια που εκπεμπουν αξιοπρεπεια, αυτοσεβασμο, ηθος και χαρακτηρα κατι που λυπαμαι αλλα μεχρι τωρα βλεπω πως απουσιαζουν απο σενα.(με κοινα λογια : πες ο,τι θες αρκει να δειχνεις σεβασμο στον αλλο και κυριως στον ιδιο σου τον εαυτο. Να μην εκτιθεσαι, να μην προσπαθεις να εντυπωσιασεις με εκφρασεις του δρομου και να μην εισαι τοσο επιπολαιοσ στην κριση σου.) Επισης, πιο πολυ λυπαμαι που γραφεις "κανονες" για τη σελιδα που υποτιθεται οτι διαχειριζεσαι τους οποιους ο ιδιος δεν ακολουθεις ή μαλλον κανεις το αντιθετο. Εγραφες σε μια αλλη ομαδα θεματων " Για να γράψει κάποιος μήνυμα στο φόρουμ, σημαίνει ότι έχει κάτι που τον απασχολεί. Ο ίδιος το θεωρεί σοβαρό, ακόμα κι αν αντικειμενικά αυτό δεν είναι. Γι' αυτό και μόνο το λόγο, πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα στις απαντήσεις. Αν βρίσκεις το θέμα που έβαλε κάποιος είναι γελοίο ή αν δεν ξέρεις τι να του γράψεις, ΜΗ ΓΡΑΨΕΙΣ τίποτα. Δε θα δεχτούμε από κανέναν να κοροϊδέψει μήνυμα άλλου είτε άμεσα είτε καλυμμένα (με δήθεν χιούμορ)." Αληθεια ακριβως εσυ τι εφαρμοσες απο αυτα στη δικη μου περιπτωση; Ετσι, γιατι το πιο ευκολο που εχουμε να κανουμε ειναι να ζηταμε να κανουν οι αλλοι και εμεις να μην εφαρμοζουμε τιποτα. Αντι ο ιδιος να τηρεις τους κανονες του φορουμ που διαχειριζεσαι και να δινεις το παραδειγμα,εχεις ακριβως αντιθετη συμπεριφορα με την εγωπαθεια που σου προσφερει η θεση σου. Μπραβο σου. Ευγε παιδι μου ! Εις ανωτερα. Υ.Γ α! και οταν αποκτησεις την απαραιτητη μορφωση (και δεις και φυσικα τον δικο σου χαρακτηρα)ελα να ελεγξεις και τον δικο μου χαρακτηρα και να δεις αν υφισταται ή οχι σηψη!!! Πήγαινε στο θέμα: Nα απαντησουν (κυριως) αντρες!!
Μήνυμα στις 24/1/2012 στις 16:19 @Κλάψιμο
Καλα βρε φιλε ΟΥΑΟΥ!!! Αμα καταλαβες και τι τυπος ειμαι και με ψυχολογησες κιολας απο ενα ποστ τι να πω;;; Να σκισουν τα δευτερια τους οι ψυχολογοι που αιωνες τωρα βγαζουν ενα σωρο θεωριες και δεν καταφερνουν να ψυχολογησουν πληρως καποιον!!! Οχι αληθεια τωρα, εσυ και ο Uri Geller ειστε!!!! Τετοιοι μενταλιστ !!!! Μ αρεσει πολυ οταν χωρις να γνωριζεις καποιον, βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα, ψυχολογεις, κρινεις και κατακρινεις ή επαινεις και μπορει να μην εχεις ιδεα για αυτον αλλα αποκτας αποψη! Βεβιασμενη, επιπολαια, επιφανειακη ! Τελικα δεν κρινομαστε καν "¨απο το φαινεσθαι" απο το μερικους. Κρινομαστε απο την τελεια, τη συνταξη, τη λεξη, και την ορθογραφια !!! Δεχτες ολες οι γνωμες παντως, οταν φυσικα δεν εχουν ως σκοπο να προσβαλουν ή να μειωσουν καποιον, να σπασουν απλα πλακα να γελασουμε, και με κυριο γνωμονα θελω να πιστευω την παροχη συμβουλης ή γνωμης γιατι περα απο τα αστεια οσο "ανοητο" ή "μη σοβαρο" αν σου φαινεται ενα προβλημα, για να το γραφει καποιος για αυτον ειναι σημαντικο. @lolboi, ευχαριστω για ολα !! και κυριως για το ειλικρινες ενδιαφερον! Πήγαινε στο θέμα: Nα απαντησουν (κυριως) αντρες!!
Μήνυμα στις 23/1/2012 στις 21:49 @Κλάψιμο
Ναι αυτο σκοπευουμε τις μερες που ερχονται... αν και μου συμπεριφερεται παρα πολυ καλα απλα οταν μαλωνουμε αδιαφορει...και εμενα αυτο με προβληματιζει...γιατι να το κανει παντα αυτο! και αν αλλαξε κατι !! Πήγαινε στο θέμα: Nα απαντησουν (κυριως) αντρες!!
Μήνυμα στις 23/1/2012 στις 21:43 @Κλάψιμο
Οχι γιατι ειμαστε καπως απασχολημενοι κ οι 2 και δεν βρεθηκαμε αυτες τις μερες.. :(
Πήγαινε στο θέμα: Nα απαντησουν (κυριως) αντρες!!
Μήνυμα στις 23/1/2012 στις 21:29 @Κλάψιμο
Βεβαια βρε ! ;) Σχεση εχουμε εννοειται οτι εχουμε βρεθει πολλες φορες!!!! Πολυ ερωτευμενος!!! Πολυ καλα συμπεριφεροταν ! Φαινοταν να με νοιαζεται ! (τωρα λες να τα βλεπω με τα ματια μιας ερωτευμενης και να μην ισχυουν;) παντως επιμενει οτι μ αγαπαει! Πήγαινε στο θέμα: Nα απαντησουν (κυριως) αντρες!!
Μήνυμα στις 23/1/2012 στις 21:13 @Κλάψιμο
Προφανως δεν μιλαω για τηλεφωνηματα γιατι εκει μιλας live κσι δεν μπορει να σε γραψει!! το πολυ πολυ να στο κλεισει ;) Δεν εχω προβλημα με την ποσοτητα των μηνυματων (δηλ αν θα ειναι 3 ή 30 ή 300) , το δικο μου προβλημα ειναι στο να μη μου στελνει πχ 3000 μηνυματα και οταν μαλωνουμε να αδιαφορει και να μην στελνει κανενα! καταλαβες ; Αυτο δηλ που με νοιαζει εμενα ειναι οταν εχουμε μια διαφωνια να ειναι εκει και ας μην μου στελνει 10 μηνυματα αλλα 1! ή τουλαχιστον να μου πει "ξερεις, δεν μπορω να σου στειλω τωρα ειμαι απασχολημενος" σεβαστοτατο !!! απλα οχι στα καλα καθουμενα να εξαφανιζεται και να μου απανταει ωρες μετα ή και καθολου! Δεν παρεξηγω το θεμα λουσιματος, απλα τον γενικο τροπο ομιλιας σε καποιον που δεν γνωριζεις και τα χαρακτηριστικα επιθετα προς καποιον που γραφει πρωτη φορα στο σαιτ σου! Οταν θες μπορεις να πεις κατι χωρις να προσπαθησεις να μειωσεις τον αλλον ! (γιατι θελω να πιστευω οτι ο καθενας που απανταει, απανταει για να σε βοηθησει και αν μη τι αλλο οχι να σπασει πλακα μαζι σου) Πήγαινε στο θέμα: Nα απαντησουν (κυριως) αντρες!!
Μήνυμα στις 23/1/2012 στις 15:35 @Κλάψιμο
Αν μπορεις απαντησε μου λιγο τα παρακατω : α) το οτι ειμαι τσουγδω και θελω λουσιμο το συμπεραινεις απο πού; μηπως εισαι κοντα μου και με μυρισες; Μαλλον η μονη μυρωδια που μυριζεις φιλε μου ειναι του εαυτου σου χωρις παρεξηγηση κιολας !! οποτε τα συμπερασματα ειναι δικα σου!!! β) απο ποτε θεωρειται ψυχαναγκασμος ή νευρωση να θελεις τον αλλον και στα δυσκολα και οχι μονο στα ευκολα; μηπως εσενα θα σου αρεσε η κοπελα σου (αν εχεις) εκει που της λες οτι δεν σ αρεσουν πχ οι τριχες της και θες να τις κανει αποτριχωση να σε γραφει και να μην σου απανταει τα μηνυματα; Μηπως θες εκει που της λες οτι σου την σπαει που ειναι συνεχεια με τον κολλητο της και τι στο καλο κανουν παλι να σε γραφει και να σου μιλαει μονο αμα εισαι καλα; ή μηπως εσυ πρεπει να περιμενεις σωνει και καλα στο τηλεφωνο για να δεις αν ο αλλος ειναι καλα ή επαθε κατι και απλα αυτη να το κανει επιτηδες; Συγγνωμη αν εσυ εμαθες το φτυσιμο και σ αρεσει και κολλας κιολας δεν το κανουμε ολοι μας. Πήγαινε στο θέμα: Nα απαντησουν (κυριως) αντρες!!
Μήνυμα στις 23/1/2012 στις 02:29 @Κλάψιμο
Ευχαριστω ευχαριστω πολυ !! ειναι πολυ σημαντικο για μενα να το συζητω μαζι σας.. !!! Ναι εχει κατι που τον απασχολει και ποτε μα ποτε δεν του ειπα να μην το συζητησουμε... Ισα ισα και εγω θελω να ειμαι κοντα του στα δυσκολα... Ομως, καθε φορα στα δυσκολα με "κανει λιγο στην ακρη" και δε μου δινει την ευχαριστηση να κανω κατι για αυτον, να τον βοηθησω, να σταθω στο πλαι του... και εγω περναω για καποια θεματα δυσκολα, ομως εχω βαλει \(μαλλον κακως) τον εαυτο μου σε δευτερη μοιρα και τα αφηνω γιατι ολη η ιστορια αυτη με εχει επηρεασει.. Ναι του το εχω εξηγησει με ενα σωρο τροπους οτι με ενοχλαει το συγκεκριμενο... οταν πχ εσυ αγαπας μια κοπελα και μαλωνετε δεν θες να μεινεις κοντα της μεχρι να λυσετε το ζητημα; μεχρι να γινουν ολα καλα; ή τουλαχιστον να προσπαθησεις; και αν μη τι αλλο δεν την γραφεις και αυτη να περιμενει ωρες ατελειωτες μηνυμα σου...με φθειρει ολο αυτο...απο τη μια γιατι σκεφοτμαι οτι με βαρεθηκε ή δεν με γουσταρει ή βρηκε αλλη και απο την αλλη γιατι νιωθω οτι δεν με εχει ψηλα στην εκτιμηση του... αν πχ μαλωνατε δυο αγορια δυο φιλοι, εσυ θα ¨εγραφες" τον φιλο σου σε μηνυμα που θα σου στειλει; οσο για τον αν εκνευριζεται για την αγαπη που του δινω, ισα ισα εκνευριζοταν οταν μου ελεγε συνεχεια γλυκολογα και εγω ημουν πιο συγκρατημενη (οχι οτι δεν ελεγα, απλα ελεγα λιγο λιγοτερα) και ηθελε λεει να του λεω και εγω ...ε μετα του ελεγα... Επισης καταλαβαινω και σεβομαι απολυτα οτι η φιλια ειναι ιερη... Ομως μια μερα κατι ειχε γινει και του εστειλα μηνυμα ενω ετοιμαζοταν να βγει με τη παρεα του (δεν μου ειπε οτι θα εβγαινε ομως) μου απανταει πισω και κατι του στελνω εγω (δεν ηταν θυμωμενο) και δεν μου απαντησε..μου απαντησε μοναχα 3 ωρες μετα οταν ειχε τελειωσει με την παρεα του και ειχε παει σπιτι του..(αυτος φυσικα δεν μου ειπε τπτ οτι λειπει και ειναι εκτος σπιτιου και ειναι με παρεα και οτι θα μου στειλει μετα, ολα αυτα τα εμαθα απο κοινο γνωστο) .αυτο τι σημαινει; δεν θελω να ειμαι παρανοϊκη απλα γιατι δεν μου απαντησε εστω ενα μηνυμα και να μου πει "ξερεις, ειμαι με την παρεα μου και θα μιλησουμε μετα που θα παω σπιτι" και με αφησε εκει να περιμενω κλασικα 3 ωρες ; Σημαινει κατι αυτο; εννοω οτι με εγραψε, βγηκε και μετα παλι εστειλε ; Ναι το παραδεχομαι... μπορω να αντεξω απιστευτα πολλα αρκει να ξερω οτι μ αγαπαει... αληθεια λεω... απο τη στιγμη που με τρωει ενα σαρακι μεσα μου οτι κατι δεν παει καλα γινομαι ευαισθητη ...και ειδικα αμα μου συμπεριφερεται ετσι.. Πήγαινε στο θέμα: Nα απαντησουν (κυριως) αντρες!! |