Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 23:59 @Sex
οκ ευχαριστω παρα πολυ ρε παιδια..:)
Πήγαινε στο θέμα: ζητω βοηθεια.
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 23:56 @Μηχανήματα
δοκιμασε να φτιαξεις αλλον λογαριασμο να δεις αμα μπορεις να μιλησεις μαζι τους..αν μπορεις τοτε καποια μαλακιουλα κανατε :P
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια στο τσατ του fb
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 23:53 @Sex
οταν λες να τα σπασω να τα πιεσω να βγαλουνε αιμα?
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 23:52 @Διάφορα
εγω φιλε θα πηγαινα χαβαι με 1000..:P ομως καλο θα ητανε να κανειω και την πραξη του χρονου και να δωσεις ενα συμβατικο ποσο και στους φτωχουσ που κατι τετοιες μερες πιστευς το εχουνε αναγκη.. :) Πήγαινε στο θέμα: τι θα κανατε αν κερδιζατε το λαχειο?
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 23:49 @Sex
μου εδιωξες αυτο το αγχος που ειχα και το εκτιμω παρα πολυ φιλε..σε ευχαριστω :)
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 23:47 @Sex
δηλαδη μου λες να μην ανυσηχω γιατι με το που το ειδα τα επαιξα και λεω αμαν τι επαθα θα γινω καλα αραγε και τετοια :P
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 23:43 @Sex
δηλαδη φιλε μου θα με συμβουλευες να μην το πολυ πειραζω και με τον καιρο θα φυγει?
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 23:39 @Sex
γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος εδω στην σελιδα και ειμαι 15 χρονων..αντιμετωπιζω ενα προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια και την συμβουλη σας.στο μισο μηκος του πεοντος μου εχει βγει ενα σπυρακι οχι πολυ μεγαλο το οποιο απο οτι παρατηρησαοταν το πιεσω λιγο θα βγαλει πυον.μηπως μολυνθηκε απο τιποτα?αμα κανω μπανιο θα φυγει?μεχρι τωρα δεν εχω κανει μπανιο γιατι φοβαμαι λιγακι..συμβουλες και βοηθειες θα τισ εκτιμουσα πολυ..ευχαριστω. Πήγαινε στο θέμα: ζητω βοηθεια. |