Μήνυμα στις 29/2/2012 στις 14:34 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας εχω μια σχεση εδω και 6 μηνες και επειδη λεμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια θελω να μου πειτε τι γλυκολογα να της λεω επειδη της αρεσουν να την κανω να με θελει ποιο πολυ... Την θελω παρα πολυ αυτην την κοπελα και δεν θελω να την χασω για αυτο ροταω.
Πήγαινε στο θέμα: Θελω να την τρελανω
Μήνυμα στις 20/2/2012 στις 09:55 @Sex
πηγα εχθες παλυ σε οικο ανοχης και ενω με ειδε αυτη μου λεει οκ μπορεις να μπεις και με καλαγε και η πουτ*να αλλα ρε παιδια δεν μπορουσα βγηκα εξω και ο φιλος μου που ειμουνα μαζι με επριζε να μπω 1 ωρα ενω σκεφτομουν ποσο γαματ* θα ειναι με επιασε τοσο ανχος που μετα σκεφτομουνα οτι δεν θα μου σικονετε μεσα απο το ανχος και θα γινω ρεζιλι προσπαθουσα να σκεφτομαι οτι την γαμαω μπας και σικοθει αλλα με επιανε ο πονος του ανχους παλυ ΕΛΕΟΣ τι με επιασε δεν περιμενα να εξελιχθει ετσι ολο το πραγμα τελικα δεν μπηκα καν φυγαμε και σημερα ειμαι ξενερωμενος για τα καλα και στεναχωρημενος που δεν μπηκα και σκεφτομαι συνεχεια αν θα καταφερω ποτε να κανω σεξ... συμβουλεψτεμε τι να κανω... να τονισω οτι δεν εχω φιληση κοπελα ποτε γιατι δεν ετυχε να βρω κοπελα ποτε δεν ξερω γιατι ειμουν ντροπαλος να παω να μιλησω... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
Πήγαινε στο θέμα: ανχος..
Μήνυμα στις 19/2/2012 στις 15:01 @Sex
ειμαι 17 ετων και σημερα επισκεφτηκα την οδο φυλης να ριξω μια ματια μπηκα σε 2 οικους ανοχης και στους 2 οι κοπελες ηταν ΓΑΜΑΤ*Σ αλλα ειχα τρομερο ανχος γιατι ακομα δεν εχω κανει σεξ και ουτε καν δεν ειχα μπει ουτε 1 φορα σε οικο ανοχης... στεναχωρηθηκα που δεν εκανα σεξ αλλα φοβαμαι ακομα γιατι μικροδειχνω και δεν εχω και τον τελειο σωματοτυπο και το πεος μου ειναι 12 εκατωστα σε στυση και 12 παχος και οι κοπελες ηταν 2 μετρα και θαναι καπως... τι μου προτινετε? (Η Ημερομινια στο ονομα ειναι κατι αλλο οχι το ποτε γενηθηκα μην γινουν παρεξηγησης)
Πήγαινε στο θέμα: ανχος..
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 21:41 @Sex
Προφανος ζυλευεις... Αλλα και να μην ζυλευες ρε παιδι μου αλλο να σκεφτεσε αν ειναι ομορφος και ετσι το θεμα ειναι σε ελκυει ερωτικα η σε αηδιαζει? Αν σε ελκυει τοτε θασαι μπαι οχι γκει... αν δεν σε ελκυει εισαι στρειτ κανονικος... χαλαρωσε.
Πήγαινε στο θέμα: ζηλεύω πολύ ή είμαι gay? |