Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 02:58 @Sex
Καλησπερα.. Γραφτηκα για να σας πω τον πονο μου, και να σας ρωτησω μπας και βγαλω καμια ακρη..!! Ειμαι 18 χρονων, και για την ωρα ειμαι παρθενος, επειδη ομως αν ολα πανε καλα, δεν θα ειμαι για πολυ ακομα.. δεν ξερω αν εχω φιμωση, καποιο αλλο προβλημα ή απλα τιποτα.. Συγκεκριμενα.. (με καθημερινη ορολογια, γιατι την επιστημονικη, δεν την ξερω και τοσο καλα..) Οταν ειμαι σε στυση, το "κεφαλακι"¨αποκαλυπτεται στα 3/4 ας πουμε.. Για να αποκαλφθει ολο, πρεπει παει "κατ' απαιτηση" (παλιοτερα αποκαλυπτοταν λιγοτερο, και πονουσα περισσοτερο προκειμενου να εμφανιστει ολο) Στην περιπτωση που το παω ολο, μετα οταν η στυση φυγει, παραμενει περιπου το μισο κεφαλακι να αποκαλυπτεται, και θελει αρκετη ωρα ωστε να επανελθει στην "κλασσικη κατασταση" του ας πουμε, η οποια ειναι για παραδειγμα οταν κατουραω να φαινεται μονο η "εξοδος των ουρων", και λιγο γυρω γυρω.. Ποιες ειναι οι ερωτησεις μου: 1)Εχω φιμωση?! Μηπως την εχω σε καποιο "μικρο βαθμο ας πουμε" Αν ναι, πρεπει να παω σε ουρολογο απο οτι διαβασα εδω, και θα φτιαχτει καπως, ε?! 2)Αν δεν εχω.. Αυτο το μερος δερματος που συνδεει την εξοδο των υγρων με το πετσακι, θα αφαιρεθει με το σεξ (και αν ναι, πως γινεται αυτο αφου θα φοραω προφυλακτικο?!!) Αυτα βασικα..! (Σορρυ για το μεγαλο ποστ, αλλα προσπαθω να ειμαι αρκετα αναλυτικος για να καταλαβετε!..) Πήγαινε στο θέμα: Φίμωση, ή οτιδήποτε άλλο?! |