Μήνυμα στις 27/5/2012 στις 15:41 @Sex
χαχαχ καταλαβα δηλδη δεν γινεται να σταματησω το αιμα ε? οκ ευχαριστω πολυ!
Πήγαινε στο θέμα: ΣΟΣ πως σταματαει το αιμα στην περιοδος
Μήνυμα στις 27/5/2012 στις 15:06 @Sex
ρε παιδια με παρεξηγησατε....εννοω αν μπορει να σταματησει το αιμα οχι η περιοδος για μια μερα...δεν θελω να σταματησω τον κυκλο μ θελω μονο να σταματησει να βγαινει αιμα
Μήνυμα στις 27/5/2012 στις 14:13 @Sex
παιδια ξερει κανεις μηπος πως να σταματησω το αιμα κατα την διαρκια τσ περιοδου?? ειναι αναγκηηηηηη.....!!!!!!! ΣΟΣ
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 15:48 @Flame
συμφωνω μαζι σου..ασ κανουμε κατι επιτελουσ γιατι αν συνεχισουμε εστι δεν μασ βλεπω καθολου καλα..ηθελα να 'ξερα δν στεναχοριουνται που η Ελλαδα μας εχει φτασει σε αυτη την κατασταση..θα επρεπε να ντρεπονται
Πήγαινε στο θέμα: Χρυση Αυγη!!?
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 15:42 @Flame
ρε παιδια ειμαστε σοβαροι τωρα κανεισ τους δεν ειναι αξιος να κυβερνισει μια χωρα...ειναι μεγαλη ευθινη και κανενασ τους δν λεει να τν παρει στα σοβαρα το μονο που κειτανε ειναι πως θα φανε τα λεφτα του κοσμου...καθομαστε και μαλωνουμε για τουσ δεξιουσ και τους αριστερουσ, για τους φασιστες και μη..και κανεισ μασ δν κανει κατι για να προσπαθισει να αλλαξει την κατασταση που βρησκομαστε...ντροπη!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Χρυση Αυγη!!?
Μήνυμα στις 2/3/2012 στις 13:58 @Θ. Κλημεντίνη
να μην εισαι απο τα καλα αγορια..συνηθως τα βαριομαστε πολυ γρηγορα γιατι παρα ειναι καλα μαζι μας..να την κανεισ να γελαει και να εισαι μια αδιαφοροσ και μια τρελοσ για αυτην...αν κανεισ το τελευτεο ιδικα πιστευω οτι δεν θα ξεκολαει απο πανω σου!!!εμενα τουλαχιστον αν μου τα κανουν αυτα μ αρεσει πολυ και κοολαω περισοτερο!!
Πήγαινε στο θέμα: Ψησιμο κοπελας
Μήνυμα στις 1/3/2012 στις 16:09 @Sex
γεια σασ για πειτε μου κυριωσ αγορια...τι εσωρουχα θα σασ αρεζε να φοραει η κοπελα σασ και γενικα τι εσωρουχα σασ αρεσουν να βλεπετε στα κοριτσια? και σασ αρεσουν ποιο πολυ να φοραμε στρινκ ή μπραζιλ??
Πήγαινε στο θέμα: ποια εσωρουχα θεωριτε sexy
Μήνυμα στις 12/2/2012 στις 12:41 @Θ. Κλημεντίνη
ναι δικιο εχεισ oasis ευχαριστω πολυ!!!
Πήγαινε στο θέμα: τρομερο μπερδεμα με αγορια!!
Μήνυμα στις 10/2/2012 στις 20:11 @Θ. Κλημεντίνη
εγω καλε μου τησ το λεω!!!αλλα ποιοσ με ακουει εμενα...ευχαριστει πολυ!!απο οσα ειπεσ θελει ακριβοσ το αντιθετο..γιατι λεει οτι 2 χρονια δεν σβινονται ευκολα και το παιδι των 2 χρονων δεν θελει μονο να μιλανε(με αυτον δεν εχουν προχορισει σεξοθαλικα για να την θελει μονο για αυτο)πραγματικα δεν ξερει τι να κανει και ειναι πολυ χαλια ρεεε!!επισησ το αγορι του μηνα μολισ τα εμαθε αυτα την παρατησε οπωσ ειπα πιο πριν και κανει κατι με διαφορα κοριτσια!!!
Πήγαινε στο θέμα: τρομερο μπερδεμα με αγορια!!
Μήνυμα στις 10/2/2012 στις 19:38 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια γεια σασ..εχω μια φιλη 16 χρονων η οποια εχει χωρισει με ενα αγορι που τα ειχε μαζι του για 2 χρονια (ειχαν ελευθερη σχεση) και σταματησαν να μιλανε για καποιο διστιμα(2 μηνεσ) μεσα σε αυτο το διαστιμα αρχισε να κανει κατι με ενα αλλο παιδι στην προσπαθεια τησ να ξεπερασει τον αλλον (αλλα και γτ τησ αρεζε οπωσ λεει αλλα εγω δεν την πιστευω)ομωσ το παιδι αυτο ηθελε την φιλη μου για κατι σοβαρο αλλα οταν την ρωτησε να κανουν σχεση αυτη δεν ηθελε γιατι το ειπε πολυ νωρισ....μετα απο καιρο (στον 1,5 μηνα περιπου) ο πρωιν τησ αρχισε να πολιορκρει παλι και ελεγε διαφορα στουσ φιλουσ του αγοριου που εκανε κατι μαζι τησ...παρολα αυτα το παιδι των 2 χρονων ολο αυτο το διαστημα εκανε κατι με διαφορεσ αλλεσ κοπελεσ ομωσ η φιλη μου δεν τον ενοχλουσε...η φιλη μου ομωσ ηταν τοσο χαζη που δεν με ακουσε..και πηγε και εκανε κατι ξανα με τον πρωιν τησ ενω μιλουσε και φασονοταν ακομα με το καινουριο το παιδι..και το καινουριο το παιδι τα εμαθε ολα και την παρατησε...και αυτη κεγεται ολοκλιρη!!!ομωσ μιλαει ακομα με τον παιδι τον 2 χρονων..παιδια ειναι πολυ χαζη!!ομωσ εμενα δν με ακουει...και μου ζητησε να μου πειτε γνομεσ!! ευχαριστω πολυ θα με υποχρεωνατε αν μπορεσετε να μου απαντησετε και συγνωμη για το μεγαλο κειμενο!!!δωστε συμβουλεσ με εχει πρηξειιιι!!! Πήγαινε στο θέμα: τρομερο μπερδεμα με αγορια!! |