Μήνυμα στις 7/2/2012 στις 00:49 @Sex
καλησπερα παιδια ειμαι απελπισμενος διοτι βλεπω ερωτικα την μανα μου ειμαι 15 χρωνον και εχω τρελαθη ειναι τελειος ανωμαλο δεν το βλεπω φισιολογικο και εχω τρελαθηηηη.. εχει τυχη σε κανεναν ? τι προτινετε να κανω? ειναι φυσιολογικο δλδ εχει τυχη και σε αλον?
Πήγαινε στο θέμα: ME THN MANA MOY
Μήνυμα στις 6/2/2012 στις 00:01 @Ftou.gr admin
Καλησπερα εχω μια ιδεα η ιδεα μου ειναι να μπορουμε να βαλουμε για υπογραφη μια εικονα banner τι λετε? Πήγαινε στο θέμα: ΙΔΕΑ
Μήνυμα στις 17/1/2012 στις 14:44 @Κλάψιμο
καλησπερα ! ενα καλο αθλημα ενδιαφερον και που θα σαρεση τρελα ειναι το καρατε αρχησα φετος και ειμαι κιτρινη ζωνη ειναι τελειο και θα σαρεση απιστευτα δοκιμασετο!
Πήγαινε στο θέμα: Κανενα hobby γιατι δεν την παλευω? :\
Μήνυμα στις 17/1/2012 στις 00:14 @Sex
ενας δερματολογος ρε παιδια !!! μια πληρη απαντηση να δοσει αχχααχχαααχ οκ φιλε! απλα πηγα προσφατα σε δερματολογο πρην 5 μερες και μου ειπε δεν κανει να τα σπαω και μου εδοσε και σαπουνια και τετια!! Πήγαινε στο θέμα: ζητω βοηθεια.
Μήνυμα στις 17/1/2012 στις 00:07 @Sex
θα σου μιλισω ντομπρα και γενικα ! λοιπον οσες κανανε σεχ σε μικρη ηλικεια την ψονισαν και ολες εχουνε γινει διμοσια μιτρα! οι φιλες σου που ξερεις οτι λενε αληθεια? καταρχην για τα κοριτσια ποναη και αμα δεν σαρεση θα νιοθεις χαλια αλλα αν νιοθεις ετιμη και σιγουροι για αυτο και οτι τον αγαπας καντο! Πήγαινε στο θέμα: Πως κανουμε sex
Μήνυμα στις 17/1/2012 στις 00:03 @Sex
εχεις σκευτη να κανεις μια επησκεψη σε δερματολογο? αμα τα σπας κανεις τριπες και θα εχεις προβλημα στο προσοπο και μια ζωη θα εχεις σπυρια! καλο ειναι να παρεις ενα σαπουνι για να μην ειναι λυπαρα και μια αληφη για σπυρια! τωρα αληφη για πεος δεν ξερω αχαχαχ ! Πήγαινε στο θέμα: ζητω βοηθεια.
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 23:57 @Μηχανήματα
ξερω τι φτεει νομιζο και μενα μου ειχε γινει καντους διαγραφη και παλι ADD !
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια στο τσατ του fb
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 23:56 @Διασκέδαση
prison breake ειδα ολες τις sezon σε 2 βδομαδες αξηζη φιλε! ειναι απο τα πιο εξυπνα εργα και πολι ενδιαφερον ! Πήγαινε στο θέμα: Ταινια με φυλακες ή φυλακοβοιους
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 23:54 @Sex
αμα τα σπας βγενουνε κιαλα ενω αμα τα αφησης θα φιγουνε μονα τους! ειναι οπος στο προσοπο δεν πρεπει να τα σπας για να μην βγουνε τριπες και μην βγουνε κιαλα! Πήγαινε στο θέμα: ζητω βοηθεια.
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 23:51 @Sex
Καλησπερα φιλε! λοιπον αυτα δεν τα λενε ! αλλα τα κανουνε ακου! βρες μια ευκερια να εισται οι 2 σας και φιλισετην ! οπος την φιλας αρχησε να την γληφης κατω απο το αυτη εκει καυλονουν η γκομενες και κατεβενε σιγα σιγα επισης αρεση στης κοπελες να τους χαιδευης την κιλια! καντο και αυτο κατεβενε και αρχισε το παιχνιδι ;) πρωτα ομος καυλοσε τιν! Πήγαινε στο θέμα: Πως να γλυψω τα ποδια της φηλης μου? |