Μήνυμα στις 19/7/2012 στις 09:57 @Sex
Γεια σας και πάλι. Νομίζω ότι η λέξη εθισμός είναι πολύ φτωχή για να περιγράψει τον πόθο μου. Θέλω να έρθει ο χειμώνας να φοράω καλτσόν συνέχεια. Χωρίς υπερβολή μου δίνουν εκτός από υπέροχη αίσθηση, πολύ ευτυχία.
Πήγαινε στο θέμα: Περίεργο φετίχ.
Μήνυμα στις 3/2/2012 στις 09:52 @Sex
Γεια σας και ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Ομοφυλόφιλος δεν ήμουνα ποτέ, πάντα μου άρεσαν και μου αρέσουν οι γυναίκες. Τώρα όσον αφορά αυτή μου τη συνήθεια, την έχω επειδή μ'αρέσει πάρα πολύ η αίσθηση που αφήνουνε. Υπάρχουν διαστήματα που επιχειρώ να το σταματήσω, μη φορώντας τα για κάποιες μέρες, αλλά μετά πάλι νιώθω σα να μου λείπουνε και πάλι τα φοράω. Νομίζω ότι καταπιέζομαι που προσπαθώ να το κόψω, ενώ μέσα μου δεν θέλω, μιας και μου δίνουν απίστευτη ευχαρίστηση. Το πιο ιδανικό για μένα τώρα δηλαδή, θα ήταν αν υπήρχε ένας τρόπος να το πω στη κοπέλα μου και να το αποδεχτεί χωρίς να κάνει περίεργες σκέψεις η αντιδράσεις.....Μακάρι να ήξερα ότι τουλάχιστον, δεν θα με παρατούσε εφόσον της το έλεγα κάτι τέτοιο. Πήγαινε στο θέμα: Περίεργο φετίχ.
Μήνυμα στις 17/1/2012 στις 14:10 @Sex
Γεια σας παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το θέμα μου είναι ότι απ'τη μια μου δίνει πολύ μεγάλη ευχαρίστηση, απ'την άλλη όμως καλύτερα να μην είχα αποκτήσει αυτή τη συνήθεια καθώς με τον καιρό μου έχει γίνει μεγάλη εμμονή και δεν μπορώ να το σταματήσω καθώς τα φοράω όλο και πιο συχνά. Έχω κοπέλα, και θα ήθελα να το ξέρει αλλά δν είμαι σίγουρος για το πως θα αντιδράσει, και θα είναι κρίμα να χαλάσει γι΄ αυτό το πράγμα. Ένα άλλο περίεργο να σας πω είναι ότι ποτέ δεν είχα πολύ μεγάλη λίμπιντο, μπορώ και ζω δλδ χωρίς το σεξ, και με την κοπελιά λίγες φορές το έχουμε κάνει ακριβώς επειδή δεν..έχω ορμές. Να σημειώσω ότι πρώτη φορά το έκανα στα 28 μου. Τώρα μπορώ και να το φοράω, το θέμα είναι αν προχωρήσουμε τόσο που θα μένουμε μαζί, και παντρευτούμε παιδιά κτλ, σίγουρα θα πρέπει να το κόψω εντελώς. Όσον αφορά για πιθανότητα τραβεστί κτλ δν υπάρχει η παραμικρή παιδιά, πάντα ήμουν και είμαι ετεροφιλόφιλος. Πήγαινε στο θέμα: Περίεργο φετίχ.
Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 03:45 @Sex
Γεια σας και καλώς σας βρήκα. Θα ήθελα να μοιραστώ τον προβληματισμό μου μαζί σας. Από πολύ μικρός (10, τώρα είμαι 30) έχω μια συνήθεια, η οποία γνωρίζω ότι δεν είναι αντρική, όμως δεν κατάφερα να την σταματήσω. Μ' αρέσει πολύ να φοράω καλσόν. Μ' αρέσει ειδικότερα η αίσθηση που αφήνουνε. Τα τελευταία χρόνια κιόλας, ξυρίζω τα πόδια μου, τα αγοράζω και τα φοράω (στο δωμάτιο μου και όταν είμαι μόνος). Προς γυναίκες: Πως θα αντιδρούσατε αν το αγόρι σας, με το οποίο τα πηγαίνετε πολύ καλά σας αποκάλυπτε κάτι τέτοιο; Προς άντρες: Έχετε αντιμετωπίσει ποτέ κάτι τέτοιο η παρόμοιο; Σας ευχαριστώ. Πήγαινε στο θέμα: Περίεργο φετίχ. |