Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 23:48 @Sex
Σωστά δίκιο έχεις. Τώρα αυτά μου είπε αυτά λέω. Εγώ πάντως δεν θα το έκανα ποτέ με κάποιον που γουστάρω. Ούτε επειδή τον γουστάρω. Νομίζω αν μου το ζητούσε κάποιος θα περνουσε από πολλές διακυμάνσεις η ψυχολογία μου ότι και να έλεγα. και μετα νομίζω επίσης ότι κάτι μέσα μου θα ξένιζε.γιατί να μοιραστείς μέχρι και αυτή την μοναδική στιγμή μ'έναν τρίτο? Ο άνθρωπος είναι από τα ελάχιστα όντα στη γη που χρησιμοποιούν το σεξ για ευχαρίστηση (νομίζω και το δελφίνι)οκ, οπότε αφού είναι για ευχαρίστηση μπορεί να κάνει ο καθείς ότι θέλει αρκεί ν'αρέσει σ'όσους συμμετέχουν και όλα καλά. Στην σχέση όμως μπαίνει το συναισθηματικό κομμάτι που αν χαλάσει δύσκολο να ξαναφτιάξει. Το πιο απλό που μπορώ να σου πω για να καταλάβεις είναι να βάλεις τον εαυτό σου στην θέση της, αν την γουστάρεις και την εκτιμάς βέβαια Αυτά για το τρίο Πήγαινε στο θέμα: τσοντες
Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 23:22 @Sex
Κι άλλη μια ερώτηση δλδ ο τύπος που βλέπει τσόντες με τιμωρίες και "βασανηστήρια". Θα καύλωνε να βλέπει την γκόμενά του να πονάει?Γιατί μιλάμε για πόνο πια κι όχι "γλυκό πόνο" που θα μπορούσες να πεις την επιβολή.
Πήγαινε στο θέμα: τσοντες
Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 23:19 @Sex
ι μαιλ εχω αλλα πως θα στο γραψω να μην το δουν αλλοι? Σημείωση moderator: Το προφίλ αυτό γίνεται banned διότι ΗΤΑΝ ΔΕΚΤΙΚΗ προς προτεινόμενη γνωριμία με άλλο μέλος πράγμα που παραβιάζει την αυστηρή πολιτική απορρήτου του ftou.gr. Πήγαινε στο θέμα: τσοντες
Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 23:17 @Sex
Θα ζηλέψει σίγουρα να το ξέρεις!όπως θα συγκρινόσουνα και ίσως να ζήλευες αν γούσταρες την κοπέλα στην περίπτωση που ήσασταν δύο άντρες. Σίγουρα υπήρχε διαοφορά και στο σώμα με την κοπέλα, αλλά εναρμονιστήκαμε καλά γιατί ήμασταν φίλες από πιο παλιά κι συζητούσαμε πολλά τέτοια θέματα, στα οποία και ταιριάζαμε. Για ζευγάρι πάντως δεν θα το πρότεινα για να είμαι ειλικρινής. Τώρα έχω και μια άλλη φιλη που το πρότεινε αυτή στον καλό της και χαλάγαν τα λεφτά τους στα στριπτιτζάδικα που ψωνιζαν κοπέλες.Αυτή έλεγε ότι γούσταρε κι ότι την γκόμενα περισσότερο την έπαιζε αυτή και μόνο πίπα του έπερνε και μαλακίες.Εγώ πιστεύω ότι απο μέσα της δεν της άρεσε και τόσο απλά το είχε εφεύρει για να κρατήσει τον γκομενό της? μαλλον. Αν σε γουστάρει θα ζηλέψει.
Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 23:04 @Sex
Τι είναι το πμ? Επίσης ήθελα να ρωτήσω οι άντρες ταυτίζεστε με τις τσόντες και στην πραγματικότητα ή όχι? Δλδ υπάρχει κάτι που να βλέπετε και να σας καυλώνει αλλά που να μην το επιχειρούσατε ποτέ να το κάνετε στην πραγματικότητα?
Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 22:58 @Sex
Μπράβο ρε witcher,σωστός! να έχεις δονητή να μην μείνει τελείως ξεκρέμαστη. Όχι ανήλικες καθόλου κι αυτή είναι αρκετά μεγαλύτερή μου αν και τρελοκαμπέρο και ωραία γυναίκα. Εγώ στα 24 αυτή στα 35 αυτός στα 31. Με αυτόν συνεχίσαμε να βγαίνουμε για λίγο καιρό αλλά δεν κολλούσαμε εγκαιφαλικά για κατι παραπάνω.Και με αυτή το συζητήσαμε.Αυτή κι αν είναι open mind χεχε.Βασικά αυτή σκόπευε να "φάει" εμένα αλλά αφού είδε ότι κολλούσε έτσι το κόλλησε.Εμπειρία είναι αυτή.... Και στάσεις από τσόντες σίγουρα κάναμε αφού η όλη αίσθηση ήταν τσόντα Πήγαινε στο θέμα: τσοντες
Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 22:39 @Sex
Αν και είμαστε εκτός θέματος ελπίζω να μην μας κράξουν.Βασικά η φίλη μου τα έκανε όλα. Αυτή ήθελε να με "φαει" χρόνια τώρα (είναι μεγαλύτερη).ε και είχαμε βγει ένα βράδυ που ήμασταν κ οι δύο "¨διψασμένες" ε την πείραξα και λίγο παραπάνω απ'όσο άντεχε μάλλον...μου την έπεσε ένας τύπος στο μαγαζί που ήμασταν (ωραίο λουκουμάκι χεχε)ε και μου λέει αυτή όταν μου μίλησε πες του ότι είμαστε μαζί. Εγώ η βλαμμένη δεν κατάλαβα και του το είπα, μου λέει αυτός καλύτερα...ε μέχρι να πάω στην τουαλέτα και να γυρίσω αυτή το είχε κανονίσει με τον τύπο να πάμε σπίτι της για το επόμενο ποτό...κι έτσι έγινε.Ασε αυτήν λίγο ακόμα να την άφηνα μόνη της θα είχε βρει κι άλλον...χαχαχαχαχα
Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 22:30 @Sex
ναι η αλήθεια είναι ότι να γουστάρουν στην πραγματικότητα (και όχι σε τσόντες) να ξεπερνούν οι άντρες τα όρια δεν έχω συναντήσει πολλές (έχω ακούσει ιστορίες απο φίλους βέβαια).βασικά είναι νομίζω κι η σχέση που έχεις αναπτυξει με τον άλλο.πρέπει να παίζουν όλα. Κάθε μέρα φασολάδα...δεν γίνεται.
Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 22:21 @Sex
Ναι γουστάρουμε και θέλουμε την επιβολή αλλά όχι με εξευτελιστικό τρόπο στην πραγματικότητα. Άλλο οι τσόντες ναι γουστάρουμε να τις βλέπουμε αλλά δεν είμαστε όλοι πορνοστάρ όπως και να το κάνουμε.Το ξέρω ότι θα ακουστεί κάπως αλλά μπορείτε να είστε "τρυφερά" ή ίσως αισθησιακά επιβλητικοί ή πάνω σε κάποια φάση να είστε και πρόστιχοι δεν τρέχει, αλλά όχι αυτή την καφρίλα - ξεπεσμό της τσόντας.Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω Πήγαινε στο θέμα: τσοντες
Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 22:18 @Sex
Εννοώ ότι μια κοπέλα αφού μαθει πως να αυνανίζεται και καταλάβει τους μηχανισμούς της και τους ρυθμούς της, θα πρέπει αντίστοιχα να βγάλει τα συμπεράσματά της για το πως μπορεί να βιώσει την εμπειρία αυτή την φορά πάνω στο σεξ.Εγώ ας πούμε τελειώνω όταν είμαι απο πάνω κυρίως.Πολλές στάσεις μ'ερεθίζουν αλλά δεν μπορώ να τελειώσω. Θέλω να πω να μην περιμένεις από τον άλλο να σου βρει τι ι σ ω ς θα σε ερέθιζε και με ποιον ρυθμό θέλεις να κινηθεί κ χέσε μέσα πολυχρόνη
Πήγαινε στο θέμα: τσοντες |