Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 12:02 @Κλάψιμο
Εγώ λέω να αυτοκτονίσεις! Φίλε, Δημήτρη το θέμα σου είναι πολύ σοβαρό. Όπως είπε και ο Webmaster πρέπει να μιλήσεις επειγόντως σε κάποιον! Δάσκαλος? Ψυχολόγος? Συγγενείς? Βρες κάποιον! Επειδή θα είναι δύσκολο να πας σε Ψυχολόγο ( μη μπεις καν στον κόπο να το πεις στη μάνα σου, ότι και καλά πρέπει να μιλήσεις για κάποιο λόγο γιατί μετά όχι απλά δεν θα σ αφήνει να βγεις... Μπορεί να σε στείλει και σε Σχολείο με παιδιά για ειδικές ανάγκες )! Βρες κάποιο γνωστό σου και μίλησε του προσωπικά! Πες του αυτό το αίσχος που περνάς! Ζήτα από κάποιον βοήθεια μην κάνεις μόνος σου κινήσεις γιατί εσύ θα την πατήσεις στο τέλος! Μην αρχίσεις τα τσαμπουκαλίκια, τις μαγκές και τα ψέματα γιατί θα τα κάνεις χειρότερα! Δείχνε ψύχραιμος και προσπάθησε να βγάλεις μια δική σου άκρη! Τον έλεγχο μην τον παίρνεις γιατί θα σ΄άφήσει από μόνος του! Κάνε κάτι διακριτικό το συντομότερο γιατί εσύ ζεις κάτω από αυτες τις συνθήκες...! Ελπίζω στο μέλλον να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο! Πήγαινε στο θέμα: Δεν αντέχω την μάνα μου...
Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 11:48 @Sex
Αρκετοι κορυφαιοι ψυχολογοι εχουν επισημανει οτι ο βιασμος λειτουργει ερεθιστικα σε μια γυναικα και ας μην θελει ποτε να τον βιωσει ?????? Εγώ θα έλεγα να κόψετε τις μαλακίες γιατί ξεφύγατε από το θέμα! Σε λίγο θα μας πείτε ότι τον γουστάρουν κιόλας! Όταν δηλαδή πέφτουν θύμα βιασμού αυτές πετάνε από την χαρά τους! Το διαδίδουν και έξω την άλλη μέρα... Λένε πόσο τέλεια περάσανε και περιμένουν την επόμενη φορα! Τι άλλο θα δούμε! Πήγαινε στο θέμα: τσοντες
Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 11:36 @Sex
Κοίτα να το σταματήσεις γιατί αν έχεις κοπέλα και σε πάρει χαμπάρι θα έχεις άσχημες επιπτώσεις! Είναι αδερφίστικο εντελώς! Δεν είναι φετιχ είναι μαλακία! Έλεος δηλαδή! Πήγαινε στο θέμα: Περίεργο φετίχ.
Μήνυμα στις 12/1/2012 στις 23:48 @Sex
Κ εμένα η ιεραποστολική μου αρέσει πολύ. Επίσης μου αρέσει να το κάνω και σε καρέκλα! Είναι πολύ παιχνιδιάρικη στάση! Πήγαινε στο θέμα: σταση σεχ
Μήνυμα στις 12/1/2012 στις 16:12 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Σίγουρα θα μεγάλωσει... Ακόμα 14 είναι δεν χρειάζεται να ανησυχεί.Έεεεχει χρονάκια ακόμα! Πήγαινε στο θέμα: λιγη βοηθεια σε σχεση με το πεος...?
Μήνυμα στις 12/1/2012 στις 16:02 @Sex
Δεν υπάρχει περίπτωση το πέος να πάρει τόσα πολλά εκατοστά. Ανάλογα και με την ηλικά βέβαια άλλα και με την ανάπτυξη του κάθε ανθρώπου! Πήγαινε στο θέμα: λιγη βοηθεια σε σχεση με το πεος...?
Μήνυμα στις 12/1/2012 στις 15:07 @Sex
Αν ήταν η πρώτη της φορά πάνω σε αυτό τότε μπορεί απλά να σε ντρέπεται! Μπορεί να το μετάνιωσε επειδή δεν ήθελε να σου πει όχι! Ίσως να τις έκανες απότομες κινήσεις με αποτέλεσμα να ένιωσε άβολα... Είναι ακόμα σε μια ηλικία όπως κ εσυ! Χίλια μπορεί υπάρχουν! Για να μη σου στέλνει μυνήματα και για να λεεί στις φίλες της ότι δεν θέλει να το θυμάται... Πάει να πει πως κάτι έγινε πάνω σε αυτό! Επίσης να την ξεπαρθένιασες με δάχτυλο δεν παίζει! Το καλύτερο είναι να βρεθείς μαζί της και να το συζητήσετε ήρεμα... Πιστεύω αν είσαι ειλικρινείς μαζί της και συζητήσετε για το θέμα να σου εξηγήσει γιατί δεν θέλει να έχει επαφές μαζί της! Υ.Γ η αξιπρέπει που λες δεν έχει να κάνει με το αν χωρίζεις ή όχι! Τρέχα μίλας της γιατί μπορεί να την χάσεις και μετά έχεις άλλα... Πήγαινε στο θέμα: ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΡΩΤΙΚΑ
Μήνυμα στις 12/1/2012 στις 14:38 @Sex
Γκει alarm Μαλάκας alarm. Banned. Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικος αυνανισμος |