Μήνυμα στις 11/1/2012 στις 23:29 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:καταρχην μπορει επειδη την ξεπαρθιενιασες με δαχτυλο ισως?? μαλον δεν της αρεσε που της εβαλες ...... ο τροπος και γενικα δεν της αρεσε. Εγω σου λεω οτι αμα αξιζει η γκομενα μην την αφηνεις βρεστα μαζι της και θα δεις με τον καιρο (δωστης χρονο) θα σου ζηταει η ιδια να κανετε πραματα μαζι.μιας κα της εβαλες δαχτυλο βρισκεσε σε προχωριμενο επιπεδο μπορεις να την αναβεις και οταν ειναι να προχωριση το πραμα σταματα και αμα σου ζητηση να σηνεχισεις σεινεχισε .Και θα σου συνιστουσα να θυμιθεις την ημερα που της εβαλεσ δαχτυλο και να δεις τι δεν ειχες κανει σωσταΠήγαινε στο θέμα: ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΡΩΤΙΚΑ
Μήνυμα στις 11/1/2012 στις 23:22 @Κλάψιμο
Εγω παλι σας λεω οτι ειναι σιγουρα απο αγαπη αλλα οχι και για ψηχιατρο για ελα στιν θεση της και θα δεις τα πραγματα αλλιως απλα κατσε και σηζητησε μαζι της και θα καταλαβει πες και κανενα ψεματακι οτι εκανες και διαφορα με καπια πρωιν σου και μπορει να καταλαβει και να πει ο γιος μου μεγαλωσε η μαλον καλυτερα να το κανεις με τον μπαμπασου αυτο επηδει θα καταλαβει και περισοτερο . Επεισης αυτο που κανουν σε εσενα δεν ειναι κακοποιση οπως λενε οι αλλοι πιο πανω γτ εχω εναν ξαδερφο που παει δευτερα γυμνασειου και δεν εχει δει στην ζωη του τζοντα ουτε ξερει πως ειναι το μουνι της γυνεκας
Πήγαινε στο θέμα: Δεν αντέχω την μάνα μου...
Μήνυμα στις 11/1/2012 στις 23:08 @Sex
Εμενα παλι με χαλαει να τρωει τα νυχια της και να ειναι ετσι να το πω κατεστραμενα αλλα θα συμφωνισω και με τον witcher Πήγαινε στο θέμα: σεξ και περιποιηση
Μήνυμα στις 11/1/2012 στις 23:03 @Διάφορα
Τι ξερετε για αυτιν την δουλεια αμα ειναι καλη ποσα μορια θες και ποσα παιρνεις?
Πήγαινε στο θέμα: Οδηγος ΕΚΑΒ |