Μήνυμα στις 12/1/2012 στις 14:26 @Sex
Δευτερα προς Τριτη γυμνασιου ειναι,το περιμενα οτι θα φαω λιγο κραξιμο για την ηλικια,και το οροιο για να μπορει να κανει ελευθερα σεξ(με την προηποθεση οτι ο partener ειναι ανω των 17)ειναι 15. Οι γονεις της δεν θελουν και πολυ αφορμη ψαχνουν.Ευχαριστω παντως για τις συμβουλες σας το πιθανοτερο ειναι να μην κανω τιποτα και να την χασω δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.Αν σκεφτειται κατι καλυτερο ενημερωσται
Πήγαινε στο θέμα: Apelpismenos
Μήνυμα στις 11/1/2012 στις 18:56 @Sex
Καλησπερα σας ειμαι 19 και η κοπελα μου που τα εχουμε 1 χρονο θελει να ολοκληρωσουμε.Το προβλημα μου ειναι 14.Οι γονεις της δεν με πολυ συμπαθουν λογω της ηλικιας μου και αυτη δεν με βοηθαει να την βγαλω απο το μυαλο μου,αντιθετως μαλιστα με προκαλει και με ερεθιζει συχνα.Πρωσοπικα πιστευω οτι το ριγε της φυλακης δεν μου ταιριάζει.Τι να κανω?(sorry για τα ορθογραφικα)
Πήγαινε στο θέμα: Apelpismenos
Μήνυμα στις 11/1/2012 στις 18:24 @Sex
Kalhspera sas eimai 19 kai h kopela mou thelei na to kanoume alla to provlhma einai 14 den einai o den einai wraia antithetos alla blepetai den mou teriazei to aspromauro rige ths fylakhs ti na kanw? Φακελάκι μοδερέιτορ: Απαγορεύεται ρητά το γράψιμο με greeklish. Ωστόσο, δε σε κάνω ban γιατί όταν μπήκα είχες ήδη γεμίσει το φόρουμ με την εκνευριστική αυτή συνήθεια. Απλά σταμάτα το. Πήγαινε στο θέμα: Apelpismenos
Μήνυμα στις 11/1/2012 στις 17:57 @Sex
To na ypodithhte rolous aresei se polla zeugaria dokimaseto!
Πήγαινε στο θέμα: Κολπάκια για να τον ανάψω όσο δεν πάει!!
Μήνυμα στις 11/1/2012 στις 17:54 @Sex
Kale mou file den thelw na se neuriasw me auto pou tha sou pw alla h gomena sou einai gia desimo ok na se denei ante kai kamia sfaliara plaka exei file omws to strapon den trwgetai me tipota frontise na ths ksekopseis ta barbara paixnidakia(oxi ola) giati tha erthoun kai xeirotera!
Πήγαινε στο θέμα: της αρέσει να με χτυπάει και να της γλύφω
Μήνυμα στις 11/1/2012 στις 17:40 @Sex
An den kanw lathos sthn hlikia ton dwdeka pas akoma dhmotiko kai auta pou exete kanei mia xara einai kai periseuoun!!
Πήγαινε στο θέμα: Δε θελει σεχ.. απολαυμβανει το δαχτυλο.. |