Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 23:22 @Sex
αυτο που μπορω ξεκαθαρα να σου πω ειναι οτι μια γυναικα αν θελει καποιον αληθινα ειναι ικανη να κανει τα παντα. γι αυτο το προτεινε κ η δικια μου και συμφωνει. νομιζω σε περιπτωσεις παρτουζας καλυτερο ειναι να την κανεις μεταξυ ασχετων(εννοω οχι με το αγορι η την κοπελα σου) και αυτο για να μην μπαινει μετα η κοπελα στην διαδικασια συγκρισης οπως λες γιατι μετα μπορει να κανει αυτο κακο στην σχεση. πολυ κακο θα ελεγα. τωρα για αυτο που λες για την φιλη σου. μουφα οτι του παιρνε μονο πιπα η αλλη. εχεις δει τσοντα εσυ σε παρτουζα που την μια να την πηδαει ασυστολα και η αλλη να τον πιπωνει απλα? οταν την κανεις (την παρτουζα) τα κανεις ολα. σωστα? Πήγαινε στο θέμα: τσοντες
Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 23:08 @Sex
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ μηνυμα. εχεις ιμειλ?αν θες να σου στειλω εκει το μσν μου να κανουμε κουβεντουλα να μην ειμαστε οφ τοπικ. και μετα το σβηνω αν ειναι. σαφως και βλεπουμε πολλα και καυλωνουμε και μερικοι δεν τολμουν να το επιχειρησουν. αναλογα τον χαρακτηρα. εγω θα εκανα τα παντα εκτος απο τριο με 2 αντρες και μια γυναικα πχ. αλλα δεν ξερω πως θα αντιδρασω αν μου συμβει. ισως στην πραξη να το εκανα και να μην κολλουσα. αναλογα τον χαρακτηρα του καθενος. Σημείωση moderator: Το προφίλ αυτό γίνεται banned γιατί παραβίασε την πολιτική απορρήτου του ftou.gr επειδή ζήτησε προσωπική γνωριμία με άλλο μέλος. Πήγαινε στο θέμα: τσοντες
Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 23:05 @Sex
24 με 35?χμμ...μεγαλη διαφορα για γυναικες (εννοω για παρεα).. ισως γι αυτο δεν κολλησατε. παντως πρεπει απ την ηλικια και μονο να καταλαβω οτι στο κρεβατι εσυ πρεπει να τον τρελανες τον τυπο?(μονο και μονο απο φυσ κατασταση θα υπερειχες της φιλης σου)!!! εννοεται οτι θα υπαρχει δονητης. σε τσοντες με παρτουζες δηλ gangbang βλεπουμε οτι σε μια παρτουζα ο αντρας ενω κανει σεξ με την μια η αλλη γυναικα παρακολουθει απλα ή την απασχολει η γυναικα που κανει το σεξ. επειδη το κουβεντιασα με την δικια μου και με ρωτησε ποια θα με γλειφει πρωτα κλπ (της απαντησα και οι 2 οπως ακριβως προτιμουν να δειχνουν οι πορνοταινιες) και ειχε και αλλες αποριες. οποτε δεν θα θελα επειδη οπως ειπες ενα αντρας τι να πρωτοπρολαβει να μεινει η αλλη ανικανοποιητη. οποτε θα μπορουσαμε μεσω του τροπου αυτου να μεινουμε ικανοποιημενοι ολοι. οπως λες ομως παρολο που θα γουσταρε το τριο θα ζηλευε τρελα. θα μου το δειχνε αργοτερα. αν και θα ηλπιζα σε ενα τελος αναλογο με τις τσοντες. να τις χυσω και τις 2 και μετα να μεινω ηρεμος και να μην μου το χτυπαει!χεχε!! Πήγαινε στο θέμα: τσοντες
Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 22:46 @Sex
αν υπαρχει πμ να στειλω δεν ξερω.αν και νομιζω οτι ειναι θεμα που αφορα τις φαντασιωσεις και τα πορνο και τα κατα ποσο τα κανουμε πραξη. οποτε μην ανησυχεις χαχαχα να φανταστω ενηλικιωμενες η πιο μικρουλες οταν εγινε? μετα το σκηνικο ηταν κατι που συζητησες με την φιλη σου? εννοω της αρεσε και το συζητησατε? κατσατε να κανετε κουβεντα επ αυτου? το επανελαβες αργοτερα καποια αλλη στιγμη? και επειδη μιλαμε για τσοντες να μια περιπτωση απ αυτες που βλεπουμε κ θελουμε να γινουν πραξη..δηλ παρτουζα! πηρατε καμια ιδεα απο καμια τσοντα σε τριο? εννοω στασεις κλπ? τριο παντως οταν κανω θα προνοησω να χω και ενα δονητη για την κοπελα που θα μενει ξεκρεμαστη!! Πήγαινε στο θέμα: τσοντες
Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 22:33 @Sex
οπως το λες πρεπει να υπαρχει ποικιλια. αυτη ειναι ολο το αλατοπιπερο!! αλλωστε εισαι open mind ατομο γι αυτο και τολμησες τριο. (πραγματικα πες μου ποιος σε επεισε!!!!) Πήγαινε στο θέμα: τσοντες
Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 22:25 @Sex
σαφως και καταλαβαινω. καθε στιγμη ειναι ιδιαιτερη, αλλες στιγμες η γυναικα αναζητα να κανει ερωτα τρυφερα,να ακουει λογια αγαπης κλπ παντα πρεπει να ξερουμε να συμβαδιζουμε με τα νερα της. γιατι αλλωστε η γυναικα ειναι ανεκαθεν το πιο ευαισθητο πλασμα. υπαρχουν και αλλες στιγμες που γουσταρει να την βαλεις κατω και να της αλλαξεις τα φωτα με μετρο παντως οπως λες. χωρις καφριλες κλπ. βεβαια και αυτο υποκειμενικο ειναι! υπαρχουν και γυναικες που γουσταρουν να ξεπερνουν οι αντρες τα ορια. αλλα ειναι η μειοψηφια. Πήγαινε στο θέμα: τσοντες
Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 22:22 @Sex
τωρα σε ¨επιασα¨. σαφως και βοηθαει παρα πολυ να ξερει τι ¨βολευει¨ μια γυναικα. επισης το ιδιο ισχυει και για τον αντρα.πχ εγω χυνω πιο γρηγορα οταν την εχω στα 4. οταν το ζευγαρι ξερει τι το βολευει τοτε το σεξ γινεται και πιο συναρπαστικο! Πήγαινε στο θέμα: τσοντες
Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 22:13 @Sex
συμφωνω απολυτα στο πρωτο κομματι.με καλυπτεις απολυτως. στο δευτερο κομματι δυστυχως(η ευτυχως για αλλους) η εικονα αυτη πουλαει. ο αντρας θελει να βλεπει οτι επιβαλλεται με καθε τροπο. αλλα αν δεις μνμ αλλων κοριτσιων θα δεις οτι γουσταρουν να παρακολουθουν βιντεο τυπου punishment(σεξ και ξυλο μαζι δηλαδη). Πήγαινε στο θέμα: τσοντες
Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 22:10 @Sex
Το διατυπωσες σωστα. ειναι πιο πολυπλοκο το να ερεθισεις μια γυναικα. αν και υπαρχουν γυναικες που ερεθιζονται με ενα μονο φιλι και μετα ειναι μουσκεμα. οταν λες να μαθουν μονες τους πως να χυνουν τι εννοεις? ειναι παντως foul να μην θες να ανακαλυψεις με την συντροφο σου τον γυναικειο οργασμο. νομιζω οτι πρεπει να δινεται βαρυτητα(ιση) στην ικανοποιηση και των 2. βεβαια τι καλυτερο απ το να ικανοποιηθουν ταυτοχρονα κατα την σεξ πραξη. Πήγαινε στο θέμα: τσοντες
Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 22:00 @Sex
μετα απο κρασι γινεται το καλυτερο σεξ νομος! Πήγαινε στο θέμα: Χανει τη στυση του! |