Μήνυμα στις 2/2/2012 στις 16:20 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κοίταξε, σε όλους μας σηκώνεται όταν βλέπουμε γκει τσόντες! Το να σου σηκώνεται περισσότερο ή λιγότερο νομίζω δεν έχει και πολύ σχέση! Απλά αν όταν βλέπεις κανονικές τσόντες (άντρας-γυναίκα), δεν σου σηκώνεται, τότε νομίζω κάτι παίζει. Αλλά μην αγχώνεσαι με τόσο απλά θέματα!Και άντρα γυμνό μόνο του να δεις, και να σου σηκωθεί πάλι δεν παίζει κάτι,δεν είσαι γκέι δηλαδή. Ελπίζω να βοήθησαΠήγαινε στο θέμα: ειμαι gay η οχι
Μήνυμα στις 2/2/2012 στις 16:11 @Sex
Ρε φίλε, οκ! Δηλαδή τι μου λες, ότι όποιος πάει σε γιατρό να του εξετάσει το πέος του, του σηκώνεται! Δε νομίζω να συμβαίνει και σε όλους. Και κακά τα ψέματα ο γιατρός θα το πιάσει το πέος, όταν παμε για εξέταση, αυτό είναι σίγουρο!
Πήγαινε στο θέμα: Ουρολόγος
Μήνυμα στις 1/2/2012 στις 00:30 @Sex
Ευχαριστώ για την συμβουλή! Αλλά σίγουρα δεν μπορώ να βασιστώ σε κάτι τέτοιο! Το ότι θα έχω άγχος στην αρχή ναι, αλλά μετά που θα μου φύγει. Ξέρω γω τι να πω!
Μήνυμα στις 1/2/2012 στις 00:20 @Sex
Γεια σας, είμαι και γω καινούργιος στο φόρουμ! Και έχω ένα άγχος τελευταία! Ντρέπομαι πολύ να πάω σε γιατρό-ουρολόγο, διότι έχω ένα θεματάκι με το πέος μου. Έχω βγάλει ένα άσπρο μεγάλο σημάδι πάνω στη βάση κοντά. Πιστεύω πως αν πάω στο γιατρό και με εξετάσει θα μου έρθει στύση (Όχι ότι είμαι γκέι και τα σχετικά), απλά γενικά το πέος μου έρχεται σε στύση πανεύκολα, δηλαδή και με το απλό άγγιγμα (από το δικό μου χέρι εννοώ), μου σηκώνεται. Τι να κάνω;;;;; Αν, πάω και μου σηκωθεί, και νομίζει ότι είμαι γκέι;; Τι θα κάνω ρε παιδιά;
Μήνυμα στις 9/1/2012 στις 18:36 @Sex
Ρε φίλε, η περίπτωση σου είναι παρόμοια με τη δική μου εκτός από τη φώτο! Αλλά με τρομάζει η ιδέα και μόνο να μπορεί να μου σηκωθεί αν δω γυμνό έναν άντρα! Όταν κάθομαι και σκέφτομαι αν μ'αρέσουν οι άντρες, καταλαβαίνω πως οκ δεν μ'αρέσουν, αλλά τώρα γιατί μου έχουν μπει τέτοιες σκέψεις, δεν ξέρω! εγώ είμαι 18 ! Όσο γι'αυτό που είπε ο Little Monster, για το ότι όλοι έχουν καυλώσει έστω και μια φορά όταν είδαν κάποιο πέος, να πω την αλήθεια δεν με καθυσηχάζει! Δηλαδή πιστεύω ότι όταν κάποιος βλέπει άντρα γυμνό και του σηκώνεται έστω και λίγο, είναι γκέι.. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια
Πήγαινε στο θέμα: Φυσιολογικός η όχι? |