Μήνυμα στις 17/4/2012 στις 16:43 @Διάφορα
παιδια ξερει κανεις σιγουρα αν ψηφιζουν οι γεννημενοι το 1994?? πρεπει να δηλωθουν αμα ψηφιζουν η μπαινουν απευθιας στους εκλογικους καταλογους? Πήγαινε στο θέμα: εκλογες 2012
Μήνυμα στις 6/4/2012 στις 23:39 @Sex
ναι οντως τι γινεται?? εγω ειμαι 18 τον εχω 16 και τον παιζω 1-3 φορες την μερα. αναλογα τα κεφια. οσο για το αν εχω τραβηξει μαλακια με αλλους ναι το εχω κανει και ηταν γαματο
Πήγαινε στο θέμα: Πέος
Μήνυμα στις 1/4/2012 στις 15:04 @Sex
εμενα μου αρεσει γουλι... το σχεδιακι δν μου λεει πολλα
Πήγαινε στο θέμα: αντρικες αποψεις
Μήνυμα στις 18/3/2012 στις 17:29 @Sex
οπα οπα... εδω τωρα πεφτουν προσβολες. παιδια ντροπη εε μονο αυτο εχω να πω. αν δεν γουσταρετε τους διαφορετικους τοτε απλα μην σχολιαζετε. ειναι απλο. φιλε μου κανε οτι νιωθεις. θες ερωτικη σχεση με το αγορι κανε και περνα καλα!! απο την στιγμη που εισαι αρρενωπος και δν δειχνεις σαν καποιους της τηλεορασης που λες τι λουλουδες ειναι αυτες, τοτε θεωρω πως καθενας στο κρεβατι του κανει οτι θελει... και ναι συμφωνω πως ειναι θεμα γονιδιων. το εχω ξανακουσει !! καλα να περνας με οτι σε ευχαριστει!
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα bi
Μήνυμα στις 25/2/2012 στις 21:48 @Διάφορα
παιδια ευχαριστω πολυ το εβαλα στο ιντερνετ και το ιδιο βραδυ μας πηραν τηλεφωνο οτι βρεθηκε... ημουν πολυ τυχερος ευχαριστω πολυ :)
Πήγαινε στο θέμα: ο σκυλος μου χαθηκε
Μήνυμα στις 22/2/2012 στις 13:53 @Διάφορα
μηπως παιδια ξερετε καποιο σιτε να το διεμοσιευσω μηπως βρεθει?
Πήγαινε στο θέμα: ο σκυλος μου χαθηκε
Μήνυμα στις 8/1/2012 στις 18:34 @Sex
παιδες χαιρετω. μπορει να ειναι λιγο χαζη η ερωτηση. εχω στην π....α μου πολλεσ τριχες τις οποιες οκ τις ξυριζω αλλα βγαινουν πολυ γρηγορα. επειδη δεν θα ηθελα να κανω λαζερ υπαρχει καποιο φυσικο προιον η οτιδηποτε για να κανει τις τριχεσ να αναπτυσσονται πιο αργα??
Πήγαινε στο θέμα: παυση τριχοφυιας |