Μήνυμα στις 6/8/2012 στις 01:39 @Sex
παιδια αν φοραω προφυλακτικο και μου πεσει και μετα μου ξανασηκωθει χωρις να το χω βγαλει υπαρχει καποιος κινδυνος?αν ναι ποιος?
Πήγαινε στο θέμα: προφυλακτικο
Μήνυμα στις 5/8/2012 στις 21:00 @Sex
και εγω αυτο θελω να πιστευω απλα εχουμε αγχωθει αρκετα!
Πήγαινε στο θέμα: υπαρχει περιπτωση να μεινει εγκυος?
Μήνυμα στις 5/8/2012 στις 15:30 @Sex
γεια σας εκανα σημερα σεξ με την κοπελα νου ενω ηταν απο πανω μου με προφυλακτικο εννοειτε και μολις τελειωσα και σηκωθηκε παρατηρησαμε στην βαση του πεους μου οτι ειχα παρα πολλα υγρα...υπαρχει περιπτωση να γλυστρισαν απο το προφυλακτικο και να εφτασαν εκει και αν ναι υπαρχει κινδυνος εγκυμοσυνης?εγω πιστευω οτι ηταν υγρα της κοπελας μου αν και ηταν περισσοτερα απο αλλες φορες!
Πήγαινε στο θέμα: υπαρχει περιπτωση να μεινει εγκυος?
Μήνυμα στις 5/7/2012 στις 16:00 @Sex
οταν βρισκομαι με την κοπελα και εχουμε πιο προσωπικες στιγμες εχω κανονικη στυση αλλα μετα απο λιγο αν δεν κανω εγω η αυτη κατι μ το χερι νιωθω οτι μου πεφτει!μπορει ν ευθυνεται γ αυτο οτι παλια αυνανιζομουν καθημερινα και τελειωνα πολυ γρηγορα με αποτελεσμα ο οργανισμος μ να εχει συνηθισει σε κατι τετοιο κ γ αυτο ν εχω στυση κανονικη αλλα γ λιγη ωρα?
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα στυσης
Μήνυμα στις 21/1/2012 στις 15:06 @Sex
εχω ακουσει οτι υπαρχει περιπτωση την πρωτη φορα λογω ανχους να μην εχεισ ικανοποιητικη στυση και εχω θοριβιθει γιατι μεχρι τωρα με την κοπελα δεν εχουμε κανει τιποτα αλλα οταν ερχομαστε πιο κοντα εχς στυση κανονικα αλλα οταν με ακουμπαει μεσα απο τα ρουχα νιωθω οτι πεφτει χωρις να χανω τελειως την στυση αλλα χανω σε σκληροτητα!!αν ερθει η στιγμη να κανουμε κατι παραπανω ειμαι σιγουρος οτι θα εχω ανχος πλεον...αν συμβει ενα τετοιο προβλημα πως μπορω να το ξεπεραω?με το να μην το σκεφτομαι και να χαλαρωσω ισως?εθχαριστω προκαταβολικα και συγγνωμη για το μεγαλουτσικο post!
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση για στυση
Μήνυμα στις 15/1/2012 στις 21:35 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:φιλε μου απο 12-15cm ειναι ο μεσος ορος μεγεθους στους αντρες!Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεους!
Μήνυμα στις 9/1/2012 στις 01:39 @Sex
euxaristw poly file m gia tin voi8eia! Πήγαινε στο θέμα: ευαισθητη βαλανος
Μήνυμα στις 8/1/2012 στις 18:48 @Sex
χαχαχαχαχαχχαχαχααχ voodooman οχι ειπαμε μην σπαω και πλακες!!!ναι δεν παρεξηγω!!απλα ρε φιλε τη τελευταια φορα ενιωσα πονο και μου επεσε για αυτο σου λεω απλα να συνιθησω λιγο λεω!!! φιλε μου γιατι οχι συνεχεια εξω? υπαρχει προβλημα που μπορω να παθω? Πήγαινε στο θέμα: ευαισθητη βαλανος
Μήνυμα στις 8/1/2012 στις 00:58 @Sex
ωραια απο σημερα θα αφηνω την βαλανο εξω να συνιθησει και την επαφη με το εσωρουχο!!δεν υπαρχει προβλημα πιστευω να την αφηνω ακαλυπτη και ασ εχω δερμα εκει!!
Πήγαινε στο θέμα: ευαισθητη βαλανος
Μήνυμα στις 7/1/2012 στις 22:50 @Sex
nai file mou alla epaniltha otan sinexisame k den me akoumpouse ekei....an thn alli fora sinexisei na me akoumpaei poios kserei!!iparxei tropos na figei auth i euaisthisia? Πήγαινε στο θέμα: ευαισθητη βαλανος |