Μήνυμα στις 7/1/2012 στις 09:14 @Sex
Γεια σας παιδιά, θέλω να πω το πρόβλημα μου που το έχω καιρό... δεν ξέρω τι είμαι έχω μπερδευτεί στο μυαλό μου θέλω να σας πω πως είμαι 17 ετών και δεν είχα σχέση ποτε μου δεν έχω φιλήσει ποτε μου και από τα 11 βλέπω μονο τσόντες και αυνανίζομαι ενώ παλιά όμως ήμουν τρελαμένος να βλέπω κώλους στο δρόμο τα πάντα δεν ξέρω τώρα τα έχω βαρεθεί όλα επί τόσα χρονια δεν έκανα τίποτα με κοπέλα γιατί ντρεπόμουνα και τώρα γενικός δεν ξέρω έχω βαρεθεί τα πάντα δεν είναι ότι με ελκύουν οι άντρες και έγινα γκέι αλλα δεν ξέρω τι μου συμβαίνει τώρα έχω μια κοπέλα την οποια δεν θέλω να την αφήσω. Να τονίσω πως είδα μια φωτογραφία με έναν άντρα γυμνό και μου σηκώθηκε λιγάκι αλλα εδώ και 1 χρόνο σκέφτομαι και έχω ψυχολογικά ότι είμαι γκέι και οποτε βλέπω άντρες σκέφτομαι το ίδιο πράγμα ότι είμαι γκέι και μου πέφτει άσχημα η ψυχολογία.. Ο Τύπος μου πάντως είναι αρκετά αγορίστικος έχω μηχανάκι τα πάντα τέτοια και δεν θέλω να αποχωριστώ αυτά τα γούστα μου ούτε γκέι θέλω να γίνω... Τι γνώμη έχετε? είναι της εφηβείας όλο αυτό? αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι ότι ούτε γκέι θέλω να γίνω και μονο που το σκέφτομαι αηδιάζω... Αλλα στην φωτογραφία που είδα γιατί μου σηκώθηκε? μερικές φορες να προσθέσω σκέφτομαι ότι πρέπει να τα αφήσω όλα και άντρες και γυναικείες να μην είμαι τίποτα και να κάνω την ζωή μου έτσι όπως μου αρέσει δηλαδή βόλτες με μηχανάκια και τέτοια ώστε να τα ξεχάσω τα αλλα...
Πήγαινε στο θέμα: Φυσιολογικός η όχι? |