Μήνυμα στις 8/9/2012 στις 01:31 @Sex
οταν γραφεις ενα διαγωνισμα δεν περναει η σκεψη μηπως δεν τα πηγες καλα ή εκανες λαθη; οταν βλεπεις εναν ποδοσφαιρικο αγωνα και καποιος χτυπαει πεναλντι δεν σκεφτεσαι μηπως το χασει; το οτι κανεις σκεψεις που μπορει να μην σου αρεσουν ειναι λογικο.απλως και μονο επειδη υπαρχουν.. αλλιως δε θα ειναι νοημα το συναισθημα ''αγχος''.
Πήγαινε στο θέμα: Ασχημες σκεψεις
Μήνυμα στις 6/9/2012 στις 15:02 @Flame
δεν πιστευω σε θρησκειες. εχουν δημιουργηθει για να κοροιδευουν και να εξαπατουν τον κοσμο και εχουν προκαλεσεις τις μεγαλυτερες αιματοχυσιες. τωρα, δεν ξερω αν πιστευω στον θεο ή αν μπορω να πω αν υπαρχει θεος ή οχι. μετα απο πολες ωρες συζητησης με τον εαυτο μου εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι δεν με νοιαζει αν υπαρχει θεος ή οχι καθως δεν με επηρεαζει η υπαρξη του ή μη στην ζωη μου.
Πήγαινε στο θέμα: Θρήσκοι και άθεοι
Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 21:38 @Διάφορα
εγω προσωπικα δεν υπηρχε περιπτωση να κανω κατι με κοπελα που καπνιζει.. ειμαι κατα του καπνισματος και με ξενερωνει παρα πολυ..
Πήγαινε στο θέμα: γνώμες για κορίτσια καπνιστές
Μήνυμα στις 24/8/2012 στις 13:22 @Διασκέδαση
η πρωτη ταινια batman ειναι το 1989 με τον jack nickolson και σκηνοθετη τον tim burton, η οποια νομιζω οτι εχει παρει και oscar. αυτο με τον πιγκουινο ειναι το δευτερο και οντως το χειροτερο απ'ολα..
Πήγαινε στο θέμα: Batman VS Spiderman: The final σύστριγγλο
Μήνυμα στις 23/8/2012 στις 16:09 @Διασκέδαση
και μονο που ο τιτανοτεραστιος nolan σκηνοθετησε και απογειωσε 3 batman, λεει πολλα. καλος ο spiderman αλλα ο batman ειναι καλυτερος και ως ηρωας αλλα και οι ταινιες του. αυτο το μαρτυρα το γεγονος και ονοματα που εχεις περασει απο τις ταινιες του batman: clooney, bale, jack nickolson, devitto,freeman κτλ..
Πήγαινε στο θέμα: Batman VS Spiderman: The final σύστριγγλο
Μήνυμα στις 22/8/2012 στις 11:13 @Κλάψιμο
χαχα ναι! σε εμενα μου εχει βγαλει το 50αρικο 5 φορες με αυτα τα νουμερα! τωρα βεβαια με εχει αφησει η τυχη @kapoia ενταξει δεν σου ειπα να εθιστεις στα τυχερα παιγνια οπως λεει και ο κατακουζηνος. :)... ενα κινο σου ειπα να παιξεις (και αν λογω ηλικιας δεν μπορεις, κανενας φιλο σου) μηπως και σε θελει. Πήγαινε στο θέμα: Πως θα βγαλω γρηγορα 50 ευρο?
Μήνυμα στις 21/8/2012 στις 18:22 @Κλάψιμο
41, 44, 50 , 60. παιξε αυτα τα 4 νουμερακια με 0,5 ευρω ενα κινο και θα βγαλεις 50 ευρουλακια
Πήγαινε στο θέμα: Πως θα βγαλω γρηγορα 50 ευρο?
Μήνυμα στις 9/8/2012 στις 15:12 @Διασκέδαση
μυστηριου: memento, usual suspects, inception, the machinist, the others, το ορφανοτροφειο, η ταυτοτητα. αυτες ειναι ταινιες που ''παιζουν'' με το μυαλο σου και αρκετα εξυπνες με εντυπωσιακα φιναλε επισης! δεν εχουν τοση δραση αλλα σε οσους αρεσουν τα καθαρα μυστηριου ειναι must!!
Πήγαινε στο θέμα: Ταινίες μυστηρίου ή περιπέτειας
Μήνυμα στις 5/8/2012 στις 23:04 @Διάφορα
φυσικα και μπορεις να τα καταφερεις. στο γυμνασιο ειχα περιπου του ιδιους βαθμους με εσενα και δεν διαβαζα ιδιαιτερα. αρχισα να διαβαζω απο την δευτερα λυκειου και εγραψα στις πανελληνιες 17.500. οι βαθμοι δεν παιζουν ρολο εκτος της τριτης λυκειου. το μονο που χρειαζεσαι να κανεις ειναι να μην εχεις κενα στα μαθηματα.
Πήγαινε στο θέμα: Αλυκειου και ανεβασμα ΓΜΟ
Μήνυμα στις 5/8/2012 στις 15:04 @Διάφορα
να πας σε δερματολογο. λογικα εχεις ακμη. αυτος θα σου πει τι θα κανεις. ειχα και εγω στην εφηβεια και με την καταλληλη θεραπεια εφυγαν!
Πήγαινε στο θέμα: Σπυράκια στο πρόσωπο |