Μήνυμα στις 3/1/2012 στις 22:00 @Sex
Έλεγα να ηρεμήσω σήμερα αλλά με αυτά που διαβάζω και με τη φαντασία να οργιάζει...το χέρι πιάνει και πάλι δουλειά :) χιχι :) Σημείωση moderator: Οι ερωτήσεις σ' αυτό το φόρουμ δεν είναι για να ερεθίζεται ο κάθε παππούς σαν εσένα, αλλά για πληροφόρηση και ενημέρωση όλων. Δεν είσαι ευπρόσδεκτος σ' αυτό το site. Αν ξανακάνεις προσπάθεια να γραφτείς, θα υπάρξουν άσχημες επιπτώσεις. Πήγαινε στο θέμα: Πως αυνανιζεσται;
Μήνυμα στις 3/1/2012 στις 18:12 @Sex
Αν αυτό που συμβαίνει είναι κάτι το οποίο σας αρέσει και κανένας δεν πιέζεται τότεδεν υπάρχει τίποτε το κακό και το ανώμαλο. Οι περισσότεροι το έχουμε κάνει στο παρελθόν και μερικοί συνεχίζουμε να το κάνουμε. Εγώ από μικρός συνήθιζα να τραβάω μαλακία με τα ξαδέρφια μου βλέποντας τσόντες κι ακόμα έχω τρεις φίλους που άμα βρεθούμε μαζί το κάνουμε και πάλι. Περνάμε καλά, μας αρέσει και γελάμε πολύ. Οπότε δεν υπάρχει κανένα θέμα. Φακελάκι μοδερέιτορ: Σταμάτα να ξεθάβεις θέματα. Το 90% των παλιών ερωτήσεων έχουν απαντηθεί και οι χρήστες που τις υπέβαλαν είναι καλυμμένοι. Μείνε στα τρέχοντα θέματα ή, αν έχεις απορίες, κάνε δικά σου. Πήγαινε στο θέμα: travame malakia me filous |