Μήνυμα στις 29/12/2011 στις 01:16 @Κλάψιμο
eyxaristw poly gianni tha t prospathisw k tha s pw..
Πήγαινε στο θέμα: τον αγαπω ακομη
Μήνυμα στις 28/12/2011 στις 23:58 @Κλάψιμο
γεια σας ειμαι καινουρια στο ftou.gr θα ηθελα ομως την βοηθεια σας.. ..πριν τρια χρονια γνωρισα ενα παιδι μου αρεσε πολυ αλλα επειδη ηταν μεγαλυτερος φοβηθηκα να του τ πω τεσπα δεν μπαινω σ λεπτομερειες τ καλοκαιρι που περασε τελικα αποφασισα να του το πω του το ειπα και μου ειπε πως του αρεσα εδω και πολυ καιρο τεσπα..εγιναν πολλα μετα3υ μασ ειμασταν εξι μηνες μαζι..δεν ειχαμε σοβαρους καβγαδες περνουσαμε τελεια καναμε σχεδια για το επομενο καλοκαιρι μου ελεγε πως με αγαπαει πως δεν θα χωρισουμε ποτε κ εγω τον πιστεψα τον αγαπησα{και τον αγαπω ακομα}ειμασταν συνεχεια μαζι..ερχοταν στ σχολειο και με εβλεπε μετα ερχοταν το απογευμα στ χωριο μου περνουσαμε υπεροχα...μ ειχε πει πως δεν προκειται ποτε να με αφησει κι αν χωρισουμε καποια στιγμη θα ειναι δικια μου αποφαση..λοιπον πριν 10 μερες περιπου με πηρε τηλ. και μου ειπε πως εχει ακομα καποια αισθηματα για την προηγουμενη του κοπελα...μολις τ ακουσα εβαλα τ κλαματα και τ εκλεισα τ τηλ. τλκ μετα μιλησαμε και μου τα ξανα ειπε και μου ειπε επισης οτι δικη μ ειναι η αποφαση το τι θα γινει απο εδω και περα τ ειπα να χωρισουμε...τ μενανιωσα και ακομα τ μετανιωνω και θα τ μετανιωνω...τωρα ειναι με αλλη..νομιζω..,δηλαδη ειμαι σιγουρη πως η ιστορια μας τελειωσε εδω..ελπιζω για το αντιθετο...τον αγαπω πολυ...τον θελω πισω ειλικρινα..ποναω που ειναι με αλλη..εσεις τι λετε να κανω???και πως??ευχαριστω για το χρονο σας.. Πήγαινε στο θέμα: τον αγαπω ακομη |