Μήνυμα στις 27/12/2011 στις 20:16 @Flame
πανος μωρη εισαι και ζωο επισης ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ειπε εμενα ζωο το πρωτο απολα ζωο εδω μεσα μετα τον webmaster... θα γραφω οπως γουσταρω να κιτας την δουλια σου Τουρκοσπορε νουμερο 2... Αντε μπετοβλακιες... Εσυ μαλλον πιστευεις στης προπαγανδες οχι εγω.. Αλλα δεν το εχεις καταλαβει ακομα Τα ζωα δυσκολα καταλαβενουν. Και οι ιλλουμινατι υππαρχουν βλακα αποδεδιγμενο 183712873128% Απλως μερικοι δεν θελουν να το αποδεκτουν επειδι φοβουνται και λενε ενα καρο δικαιολογιες... Δεν ξαναγραφω εδω μεσα οσο το συνεχιζετε εσεις αλλο τοσο θα τα κανω κολο εδω... Και για να φας ταπα τωρα greeklish εγραψα για σπασιμο επειδι απαγορευετε χαχαχα αλλα ειπαμε το μιαλουδακι σας παει παντα στο χυροτερο και μιλατε παντα χωρις να ξερετε... Και εσυ που διαβασες 2-3 βιβλια της μαλακιας παγκοσμιας ταξης αμεσως τα πιστεψες εγω τουλαχιστον κραταω μια πισινι σε ολα... ;) αντε γεια.
Πήγαινε στο θέμα: ναρκομανης στην πολυκατοικια
Μήνυμα στις 27/12/2011 στις 19:35 @Flame
Kai to arxaioellhniko m ema opos to ironebese mporei aneta na gamhsh auto to forum mesa se klasmata deuteroleptou opote mhn synexhzhs ths paparies sou nomizontas kai esy epishs oti eisai kapoios... Rompotaki...
Πήγαινε στο θέμα: ναρκομανης στην πολυκατοικια
Μήνυμα στις 27/12/2011 στις 18:22 @Flame
Τι μαλακιες πετας ρε λαγουδιτο βλακα σιγα μην αλλαξω και εαφτο για να μην φαω μπαν στο φτου ΣΤΑ @@ ΜΟΥ το φτου και ο webmaster εσεις ειστε ζωα ρομποτακια της νεας παγκοσμιας ταξης βλακιες.... Και τι σχεση εχει το εμα με το μπαν που εφαγα στο φτου Α ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΚΗ 0 ελα στο δικο μου φορουμ να φας μπαν να σου πω "Το Τουρκοσπορικο σου εμα δεν καταφερε να σε σωσει εεεε" χ0α0χα0χ0α τι μαλακας θεε μου. Hiddenboy
Πήγαινε στο θέμα: ναρκομανης στην πολυκατοικια |