Μήνυμα στις 26/12/2011 στις 17:14 @Sex
εγω που ειμαι αγορι αυνανιζομαι 1 φορα τη μερα και αν τυχει δυο.... τωρα για κοριτσια δεν ξερω.... Σημείωση moderator: Το προφίλ αυτό γίνεται banned διότι ανήκει σε γυναίκα και λέει ψέματα ότι είναι αγόρι. Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος(γυναικες)
Μήνυμα στις 26/12/2011 στις 17:06 @Sex
και οτι αλλο θες εδω ειμαστε...
Πήγαινε στο θέμα: giati teliwnw grugora
Μήνυμα στις 26/12/2011 στις 17:02 @Sex
οχι ρε απλα ξεπερασε το εγω τελιωνω σε 12 λεπτα δεν ειανι και παρα πολλα.....¨:) Σημείωση moderator: Το προφίλ αυτό γίνεται banned διότι ανήκει σε γυναίκα και λέει ψέματα ότι είναι αγόρι. Πήγαινε στο θέμα: giati teliwnw grugora
Μήνυμα στις 26/12/2011 στις 17:00 @Sex
για αυτο θα ειναι απλα ξεπερασε το...υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες
Μήνυμα στις 26/12/2011 στις 16:51 @Sex
εγω πιστευω οτι ανχοθηκες χαλαρωσε και ξαναδοκιμασε!παντος ειναι διαφορετικο να εισαι μονος σου και διαφορετικο με κοπελα..και φαντασιοσου διαφορα πραγματα και δες καμια τσοντα..φιλικα παντα.
Μήνυμα στις 26/12/2011 στις 16:44 @Sex
φιλε και εγω 16 ειμαι και τον εχω 16 σημερα το μετρησα σε στυση αλλα ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο αναπτυξης και εμενα περυση ηταν 14 θα σου μεγαλοσει.!! Σημείωση moderator: Το προφίλ αυτό γίνεται banned διότι ανήκει σε γυναίκα και λέει ψέματα ότι είναι αγόρι. Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον έχετε ?
Μήνυμα στις 26/12/2011 στις 16:35 @Sex
οριστε το ιδιο λεμε!!!
Πήγαινε στο θέμα: εξπερματωση απο κωλο
Μήνυμα στις 26/12/2011 στις 16:09 @Sex
ξερεις τι?μπορει να εχυσε καποιος μεσα του και μετα να σφιχτει και να του βγει εχω δει και εγω κατι παρομοιο!αλλα μονο αυτο!
Πήγαινε στο θέμα: εξπερματωση απο κωλο
Μήνυμα στις 26/12/2011 στις 15:53 @Sex
δεν γινεται απο τον κωλο...απο τον κωλο ξερω οτι χεζουμε...τωρα εγω πρωσοπικα εξπερματωνω απο το πουλι!!! Σημείωση moderator: Το προφίλ αυτό γίνεται banned διότι ανήκει σε γυναίκα και λέει ψέματα ότι είναι αγόρι. Πήγαινε στο θέμα: εξπερματωση απο κωλο |