Μήνυμα στις 18/12/2011 στις 19:59 @Κλάψιμο
και τι να κανω? ειμαι προβληματισμενη μηπωσ με κοροιδευει?
Πήγαινε στο θέμα: τι γινετε με μας?
Μήνυμα στις 18/12/2011 στις 19:56 @Sex
οκ παιδια ευχαριστω πολυυ..
Πήγαινε στο θέμα: μηπως εγινε το κακο?
Μήνυμα στις 18/12/2011 στις 19:48 @Sex
βασικα μπηκε ομωσ δν εχυσε ουτε μεσα μου ουτε τπτα..εννοω οτι μολισ μπηκε του πα κ το βγαλε κατευ8ειαν..ουτε 2 δευτερολεπτα δν κρατησε.κ το προφυλακτικο δν εσπασε πανω πανω λιγο πιο κατω..
Μήνυμα στις 18/12/2011 στις 19:18 @Κλάψιμο
Γεια!!!εδω και μερικους μηνες γουσταρω ενα παιδι απο το σχολειο μου και μιλαμε facebook και απο κοντα βασικα ειμαστε φιλοι!! ομως εχει σχεση εδω και 2 μηνες μια μερα στο facebook μου στελνει οτι με γουσταρει εγω τον πιστεψα αλλα μου εκανε πλακα και του ειπα οτι τον γουσταρω και γενικα ψιλοτσακωθηκαμε και την επομενη μερα χωρισε με την κοπελα αυτη!! στισ κολλητες μου ρωταει που ειμαι και τι κανω!!επισης μετα τον τσακωμο ηρθε στο σχολειο και μου ζητησε συγγνωμη και ηρθε και κατσε τοσο κοντα μου που με κοιταζε κ ηταν ετοιμος να με φιλησει αλλα δεν γυρισα..απο τη μια δειχνει ενα ενδιαφερον αλλα δεν 3ερω τωρα τα χει παλι με αυτην..ειπε στην κολλιτη μ οτι ειδε ενα ονειρο οτι ειμασταν μαζι κ με ειχε αγγαλια κ με φιλαγε..δν 3ερω τ γντε βοη8ηστε με..!
Πήγαινε στο θέμα: τι γινετε με μας?
Μήνυμα στις 18/12/2011 στις 18:59 @Sex
οποιος 3ερει ασ μου απαντησειιι:////
Μήνυμα στις 18/12/2011 στις 18:47 @Sex
καλησπερα παιδια.Χτες καθως ημουν με το αγορι μου κ πηγαμε να το κανουμε οταν πηγε να μπει εσπασε το προφυλακτικο αλλα το καταλαβα κ απομακρυν8ηκα ..και εχω ανχωθει πολυ μηπωσ μπορει να ειμαι εγκυος? :/// βοηθηστε μεε!
Πήγαινε στο θέμα: μηπως εγινε το κακο? |