Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 09:21 @Μηχανήματα
Δεν θέλω να σπαμαρω αλλα ας μου πει καπιος!
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα μπαταρίας Ipod touch 4!
Μήνυμα στις 15/1/2012 στις 10:47 @Μηχανήματα
Όπος αναφέρω και στον τίτλο εχω πρόβλημα με την μπαταρία ξεφορτιζη γριγορα. Ένας φίλος μου παίζει και παιχνίδια και κρατάει 4 ώρες. Και εγώ παίζω αλλά μετά η μπαταρία Dead! Τι μπορώ να κάνω.
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα μπαταρίας Ipod touch 4!
Μήνυμα στις 15/1/2012 στις 00:41 @Sex
Οκ ευχαριστώ άρα να το ζορίζω λιγόκη,
Πήγαινε στο θέμα: Το πεστάκη δεν κατεβενη
Μήνυμα στις 15/1/2012 στις 00:35 @Sex
Όταν δεν είναι σε στήση κατεβενη μια χαρά. Όταν είναι και παω να το κατεβασω πονάει καποσ γτ ζοριζετε να κατεβει.
Μήνυμα στις 15/1/2012 στις 00:20 @Sex
Παιδιά είμαι 15 το όταν μου είναι σε πλήρης στιση το πετσάκη δεν κατεβενη. Αμα παω να το κατέβασω είναι δύσκολο και άλλη φιλη μου ακριβός το ίδιο θέματακη έχουν φιμοση δεν είναι . Τότε τι είναι καμία φορά κάθετε κάτω το πετσάκη .αλα μετα παλη πανω παει
Μήνυμα στις 11/1/2012 στις 17:31 @Sex
Παιδιά είμαι 16 παω 1 λικιου. Θα ήθελα να πρόχορισω με καπια κοπέλα αλλά δεν ξέρω αμα μπορώ. Γιατί όταν μου είνε σε πλήρης στύση το πετσάκη δεν κατέβενι αμα το κατέβασω εγώ μετά δεν πονάω αλλά κατέβενει δύσκολα και μετά πάλι πάει πάνω. Άκουσα και αλί φιλη μου το λένε ότι έτσι τους είνε το πέος τους. Φίμοση απο ότι έψαξα και έμαθα δεν είνε τότε τι είναι.
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα στο σέχ
Μήνυμα στις 11/1/2012 στις 06:50 @Μηχανήματα
θελω να κανω αγορα απο το ebay ρε παιδια αλλα δεν 3ερω αν θα μου ερθει το προιον που 8ελω γιατι το στελνουν απο ινομενεσ πολιτιες!! και πλιρονο με δολαρια αλλα εγω στην τρεπεζα 8α βαλω ευρω σωστα? και μετα αλλαζουν?
Πήγαινε στο θέμα: αγορα μεσω ebay
Μήνυμα στις 11/1/2012 στις 06:48 @Μηχανήματα
καλημερα παιδια εχω ενα αντιγραφω iphone4 πριν λιγο καιρο αγορασμενο και δεν εχει παθει τπτ ειναι αχρισιμοποιιτο. και ειχα μια προτασει να το ανταλα3ω για εναι smartphone joy 845 της vodafone και 20 ευρω τι λετε να κανω?
Πήγαινε στο θέμα: ανταλγι κινιτων (σισκευες)
Μήνυμα στις 6/1/2012 στις 18:03 @Μηχανήματα
Ευχαριστώ Μανόληο.
Πήγαινε στο θέμα: Επίγοντος αγορα Ipod touch!
Μήνυμα στις 6/1/2012 στις 16:42 @Μηχανήματα
? Πόνταρισμα λεει. 100. Εκτος αμα ειδα αλλο
Πήγαινε στο θέμα: Επίγοντος αγορα Ipod touch! |