Μήνυμα στις 21/1/2012 στις 17:46 @Διάφορα
αυτό που λες που σου κόβετε η αναπνοή το έχω πάθει και εγώ αλλά πριν πέσω για ύπνο, για την ακρίβια όταν πάω να κοιμιθώ, λίγο πριν με πάρει ο ύπνος! αυτό ενωείτε; Πήγαινε στο θέμα: το πνευμα μορα
Μήνυμα στις 17/12/2011 στις 23:30 @Μηχανήματα
καμιά άλλη απάντηση; θέλω να μάθω πως να το κάνω να παίζει Android Πήγαινε στο θέμα: Tablet Carffour UPDATE
Μήνυμα στις 16/12/2011 στις 22:54 @Μηχανήματα
Μπορείς να μου στείλεις ένα λινκ για να κατεβάσω μία εφαρμογή; στείλε το Angly Birds ακριβώς το λινκ αν μπορείς, για να τα κατεβάσω!
Πήγαινε στο θέμα: Tablet Carffour UPDATE
Μήνυμα στις 16/12/2011 στις 13:34 @Μηχανήματα
Το έχεις αγοράσει; εάν ναι παίζει android? Πήγαινε στο θέμα: Tablet Carffour UPDATE
Μήνυμα στις 16/12/2011 στις 00:36 @Μηχανήματα
Flash μνήμη έλεγε.....
Πήγαινε στο θέμα: Tablet Carffour UPDATE
Μήνυμα στις 15/12/2011 στις 19:42 @Μηχανήματα
Γεια σας είμαι καινούριος στο φόρουμ και δεν ξέρω αν επιτρέπετε να πω το όνομα του μαγαζιού, αλλά επειδή δεν το πουλάνε αλλού το συγκεκριμένο μοντέλο θα το πω "Carffour" είχε ένα Tablet με 99 ευρώ έλεγε Android 2.0 - 7inch - 4GB Μνήμη - WiFi... όταν το άνοιξα βλέπω μνήμη 2.48GB, android εφαρμογές να μην παίζει... κάπου διάβασα ότι πρέπει να κάνουμε αναβάθμιση. αλλά δεν ξέρω πως... Σας παρακαλώ πείτε μου αν ξέρετε. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Πήγαινε στο θέμα: Tablet Carffour UPDATE |