Μήνυμα στις 16/12/2011 στις 18:11 @Sex
Για σας παιδια.Εχω πει εδω και δυο μηνες να αρχισω γυμναστικη και διατροφη γιατι ειμαι πολυ λεπτος(1.68 και 52 κιλα,13 χρονων)αλλα παντα βρισκω μια δικιολογια και δεν ξεκιναω..Σας παρακαλω πειτε μου εναν τροπο να το αντιμετωπισω και να αρχισω επειτελους γυμναστικη..σασ παρακαλω...
Πήγαινε στο θέμα: γυμναστικη
Μήνυμα στις 16/12/2011 στις 16:28 @Διάφορα
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΩ ΑΠΟΤΕΕΛΣΜΤΑ ΣΕ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ???θα φαινονταια κομα και οταν ειμαι ορ8ιος η μονο οταν σφιγγω?
Πήγαινε στο θέμα: κοιλιακοι
Μήνυμα στις 16/12/2011 στις 16:27 @Διάφορα
ΟΚ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ...ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΠΟΤΕΕΛΣΜΑΤΑ..
Μήνυμα στις 16/12/2011 στις 15:49 @Διάφορα
Φιλε στα γυμναστηρια δνε εμ παιρνουν...Κατι ειδικους που εχω ρωτησει μου λενε να παρω ακομη 8 κιλα...Τι να κανω???Ποσα κιλα να παρω??Και τι γυμναστικη να κανω το σπιτι???Να σου πω οτι εχω ηδη σπιτι στρωμα γυμναστικης-μονοζιγο-κατι ελλατηρια που τα τεντωνεις-7 κιλα βαρη.Ποσο καιρο να ακολουθησω ογκο???Και μετα για να καθαρισω αν παω για γραμμωση???Η γραμμωση ποσο καιρο θα μου παρει???Μεχρι το καλοκαιρι θα φαινονται οι κοιλιακοι μου???
Μήνυμα στις 16/12/2011 στις 15:19 @Διάφορα
???????????????//??///??//?????/////????//////?/???//???????////??/?? Πήγαινε στο θέμα: κοιλιακοι
Μήνυμα στις 16/12/2011 στις 00:14 @Διάφορα
Για σας...Ειμαι 13 χρονων με υψος 1.68 και 52 κιλα.Θελω μεχρι το καλοκαιρι να εχω γυμνασει και κοιλιακους παρα πολυ.Πολοι μου λενε οτι επειδη ειμαι λεπτος πρεπει πρωτα να κανω διατροφη ογκου..Τι να κανω ογκο η γραμμωση???Και αποτελεσματα σε ποσο καιρο θα δω???Μεχρι το καλοκαιρι 8α φαινονταια κομι και οταν ειμαι ορ8ιοσ?
Πήγαινε στο θέμα: κοιλιακοι |