Μήνυμα στις 20/12/2011 στις 17:50 @Διασκέδαση
ναι το λεει στην αρχη: στο ρολο του ρεσεψιονιστ ο Παυλος Μαρινοπουλος. Σιγα τον μεγαλο ηθοποιο που θα τον εβρισκες και στο google!
Πήγαινε στο θέμα: Ηθοποιος στους 50-50
Μήνυμα στις 20/12/2011 στις 17:37 @Ftou.gr admin
εχω κατι αποριες σχετικα με το φορουμ Τι είναι moderator webmaster και admin? Όλο το φόρουμ και την ιστοσελίδα γενικότερα ποιος την χειρίζεται? Ενας χρήστης αναβαθμίζεται? Α, και ποιος ειναι ποια αυτος ο Αρης Αγγρυπας? Πήγαινε στο θέμα: Απορια σχετικα με το φορουμ
Μήνυμα στις 20/12/2011 στις 15:51 @Διάφορα
αλλα ειχε απο κατω ενα λινκ...... δεν υπαρχει πια γιατι? επισης μου βγηκε κατι με ενα οριο μηνυματων και spamming. ΔΕΝ ΚΑΝΩ SPAMMING!!!
Πήγαινε στο θέμα: θεμα στο Photoshop
Μήνυμα στις 20/12/2011 στις 15:49 @Διάφορα
ναι μπραβο!! ευχαριστω πολυ!!
Μήνυμα στις 20/12/2011 στις 15:47 @Διάφορα
ενα θεμα που λεγοταν Photoshop CS5 γιατι δεν μπορω να το βρω? Ασχολουμαι και εγω με το Photoshop αλλα εχω το CS4 και τωρα δεν το βρισκω? μηπως μπορει να μου το στιλει καποιος ή αν θυματε κανεις την απαντηση?
Μήνυμα στις 20/12/2011 στις 15:03 @Διασκέδαση
αν εβλεπες την αρχη που ελεγε τους guest stars θα βλεπες οτι ειναι ο Παυλος Μαρινοπουλος
Πήγαινε στο θέμα: Ηθοποιος στους 50-50
Μήνυμα στις 20/12/2011 στις 14:23 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδια εχω ενα προβλημα. σημερα στο σχολειο ενα παιδι στα διαλλειματα ερχοταν και μου τραβουσε τα μαλλια. στο τελευταιο διαλλειμα μου τα τραβηξε πολυ και ουρλιαξα. οταν μου τα τραβουσε μου σηκονοταν η πετσα στο κεφαλι και μου ρη κρατουσε για ωρα.... οχι πολυ κατι δευτεριλεπτα.. περιπου 10.. τωρα οταν το πιανω ποναω και φορες με ποναει λιγο μονο του... ειναι κατι σοβαρο? να παω σε γιατρο?
Πήγαινε στο θέμα: ΜΑΛΛΙΑ
Μήνυμα στις 16/12/2011 στις 15:19 @Θ. Κλημεντίνη
κοιτα... αν κοιταξει αλλη στο δρομο μην κανεις πως δεν ειδες τιποτα!! τωρα εξαρταται ποσο χρονων ειναι για να βλεπει τσοντες.. μην ειναι κανεναν 20αρης... κατα τ' αλλα φυσιολογικα. Πήγαινε στο θέμα: δωστε γνωμη
Μήνυμα στις 16/12/2011 στις 15:14 @Sex
σε παρακαλω να μην το ξαναπεις αυτο: Γιατί να μην είμαι σαν τους άλλους? πρεπει να σε σο ι ντε και καλα να εισαι σαν τους αλλους? οι αλλοι μπορει να ηταν ετοιμοι πιο νωρις απο σενα. Πήγαινε στο θέμα: γκει,μπαι η στραιτ ? |