Μήνυμα στις 6/1/2012 στις 17:07 @Sex
δεν ειναι τιποτα φιλε.. και εγω τα εχω 3 χρονια
Πήγαινε στο θέμα: σπυρακια στο πεος
Μήνυμα στις 21/12/2011 στις 17:49 @Sex
ptheolo, μην ανυσιχεις.. και εγω τα εχω περιπου 2 με 3 χρονια και εμφανιστηκαν την πρωτη φορα που τραβιξα μα.. . δεν ειναι τιποτα το ανυσιχητικο. Και εμενα οταν μου συκωνεται φενοντε. το μονο προβλημα ειναι οτι στην κοπελα σου οταν θα ερθει η ωρα για.. να της φανει αντιαισθητικο (αν το δει κιολας αλλα ανυσιχιτικο οχι Πήγαινε στο θέμα: σπυρακια στο πεοσ
Μήνυμα στις 21/12/2011 στις 17:43 @Sex
ανησιχιτικο οχι.. αντιαισθητικο μπορει
Πήγαινε στο θέμα: ανησυχητικα σπυρακια στο πεος
Μήνυμα στις 21/12/2011 στις 17:42 @Sex
φιλε χρηστο.. αυτα μπορει να φυγουν σε 10 χρονια μπορει και πιο μετα. εγω τα εχω εδω και 3 χρονια. Παντως μονο ανυσιχητικο δεν ειναι απλα μονο αντιισθητικο αν το παρει χαμαπρι η κοπελα σου
Πήγαινε στο θέμα: spirakia sto peos
Μήνυμα στις 18/12/2011 στις 19:09 @Sex
φιλε και εγω ακριβως το ιδιο εχω , περιπου 3 χρονια. τι να κανουμε.. ετσι ειναι η φυση μας. παντως το μονο σιγουρο οτι δεν ειναι κατι το ανυσιχητικο
Πήγαινε στο θέμα: spirakia sto peos
Μήνυμα στις 18/12/2011 στις 19:07 @Sex
μπα δεν νομιζω, και εγω τα εχω εδω και 3 χρονια.. πολλοι λενε οτι ειναι πως να το πω.. ( ειναι οι ριζα τις τριχας) ενας φιλος μου που ειχε παει στον γιατρο για το ιδιο θεμα του ειπε ο γιατρος οτι θα βγαλει τριχες. Οντως εβγαλε αν και λιγο αντιαισθητικο γιατι εβγαζει μεχρι επανω και τις ξυριζε καθε μερα γιατι τον ενοχλουσαν.
Πήγαινε στο θέμα: ανησυχητικα σπυρακια στο πεος
Μήνυμα στις 14/12/2011 στις 18:09 @Sex
και εγω ακριβωως τα ιδια εχω αν και εχω γυρω στα 15, και μου φαινονται μονο οταν εχω στυση. τα εχω εδω και 2 με 3 χρονια και ειναι οπως και πριν. Πήγαινε στο θέμα: σπυρακια στο πεοσ
Μήνυμα στις 14/12/2011 στις 18:06 @Sex
και εγω τα εχω και ειμαι 16. τα εχω εδω και 2 με 3 χρονια και παραμενουν οπως ειναι. μην ανυσηχεις μπορει να φυγουν και σε 10 με 15 χρονια μπορει και ποτε, το μονο προβλημα ειναι οτι η κοπελα σου (αν τα δει) μπορει ν τα δει καπως αντιαισθτικα, αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο ;) χαλαρωσε Πήγαινε στο θέμα: ανησυχητικα σπυρακια στο πεος
Μήνυμα στις 14/12/2011 στις 17:27 @Sex
φιλε και εγω τα εχω και ειμαι 16 χρονων.. εχω λιγα στο κεφαλακι (οχι μεσα) στο δερμα, και ποιο κατω, μην ανυσιχεις ;) πηγαινα να τα σπασω στην αρχη οταν πρωτοβγηκαν αλλα δεν ελεγαν να βγουνε και τα αφησα. Ακομα ετσι ειναι και δεν αντιμετοπιζω προβλημα . Δεν εχω παει σε γιατρο. Τα εχω εδω και 2 χρονια. Δεν νομιζω να εχεις τιποτα ;) Μονο μην τα πειραξεις Χεραιτω Πήγαινε στο θέμα: σπυρακια στο πεος |