Μήνυμα στις 14/12/2011 στις 21:59 @Κλάψιμο
Μπορεις να την βλεπεις για λιγο μετα το σχολειο η πριν και επισης αν πηγαινει φροντιστηριο και δεν ξερει η μανα της τις ωρες τησ μπορει να της λεει οτι εχει μια ωρα περισσοτερη και να βρισκεται...Αν δεν κανει τιποτα απο τα δυο ενα μηνα να μην βρισκεστε και να σκιστει στο διαβασμα μπροστα στην μανα της και μετα να της κανει συζητηση για εξοδο ....Κατι απο ολα θα πιασει δεν μπορει εγω τουλαχιστον ενα απο αυτα κανω και παντα συναντιεμαι με το αγορι μου
Πήγαινε στο θέμα: Η κοπέλα μου δεν θα βγαίνει από το σπίτι
Μήνυμα στις 14/12/2011 στις 21:43 @Sex
Ευχαριστω πολυ και τους δυο σας....constantinaa το γνωριζει οτι ειμαι παρθενα, αλλα με το οτι θα με προσεξει δεν παυω να αγχωνομαι!!!
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα!!
Μήνυμα στις 14/12/2011 στις 13:18 @Sex
Γεια σας!!!Ειμαι 17 και πριν κανα μηνα τα εφτιαξα με ενα παιδι 24..Επειδη σπουδαζει εκτος Αθηνας δν τον πολυβλεπω αλλα σε δυο εβδομαδες τελειωνει και θα ερθει μονιμα Αθηνα....Πιστευω πως ειναι ο καταλληλος για να το κανω μαζι του πρωτη φορα αλλα φοβαμαι λιγο...Πιο πολυ φοβαμαι μην πονεσω πολυ και κατα δευτερον φοβαμαι μηπως δεν του αρεσει και σηκωθει και φυγει μετα...Μπορειτε να μου πειτε καποιες αποψεις παρακαλω!!
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα!! |