Μήνυμα στις 11/9/2012 στις 08:59 @Sex
Θα συμφωνίσω μαζί σου, έχεις δίκιο. Πήγαινε στο θέμα: Σεξ και νεύρα
Μήνυμα στις 10/9/2012 στις 22:32 @Sex
@pok7 πρώτον δεν είμαι γκόμενα! @madness2012 Μια χαρά το κάνω με την καρδιά μου ( τι θες να πεις δηλαδή) ; Δεν είμαι πλήρη συγκεντρωμένος και υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορώ να τα βγάλω και πάλι όμως δεν λέει κάτι! Άλλο πάλι κ αυτό! Τι να σκεφτώ δηλαδή τη στιγμή που το κάνουμε;;; Τι να βρω την κολοκυθιά;;; Επίσης είμαι πολύ σκαλωμένος με την κοπέλα μου και με το παραπάνω. Πήγαινε στο θέμα: Σεξ και νεύρα
Μήνυμα στις 10/9/2012 στις 21:40 @Sex
Λένε πως όταν κάποιος κάνει σεξ την επόμενη μέρα νιώθω διαφορετικά, σου αλλάζει τη διάθεση, την εικόνα, σου ελατώνει τα νεύρα και κάπως χαλαρώνεις... Εγώ γιατί πάντα είμαι σκατά; Πήγαινε στο θέμα: Σεξ και νεύρα
Μήνυμα στις 2/3/2012 στις 12:34 @Sex
Δηλαδή αν κάποια βλέπει γυναίκες να το παίζουν ή κάποιος άντρες είναι ομοφυλόφιλος, η αμφισεξουαλικός? Πήγαινε στο θέμα: τσόντα
Μήνυμα στις 21/1/2012 στις 10:58 @Sex
@JOHN95 16 χρονών και τον έχεις 18? Εγώ είμαι 19 και τον έχω 17,5! Έλεος και είσαι ακόμα 16 Πήγαινε στο θέμα: Μηκος Πεους
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 18:14 @Μηχανήματα
Η ερώτηση μου ήταν αν γίνεται αντικατάσταση! Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση σου! Πήγαινε στο θέμα: Αντικατάσταση συσκευής
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 18:02 @Μηχανήματα
Έχω ένα iphone 3gs το οποίο μου έπεσε και δεν λειτουργεί η οθόνη! Το διαβάζει κανονικά το itunes απλά δεν ανάβει! Ρώτησα για επισκευή και δεν με συμφέρει να το κάνω. Πριν μερικούς μήνες έληξε και η εγγύηση! Ξέρει κανείς αν γίνεται να δώσω τη συσκευή στο κατάστημα που έχω κάνει την αγορά ++Χρηματικό ποσό για να μου φέρουν καινούργια συσκευή?? Ευχαριστώ. Πήγαινε στο θέμα: Αντικατάσταση συσκευής
Μήνυμα στις 4/1/2012 στις 12:52 @Sex
Επειδή αντιμετωπίζω και εγώ πάνω κάτω τα ίδια προβλήματα δεν ξέρω τι να σου πω! Τι να σου απαντήσω! Υπάρχει μεγάλο ποσοστό που αντιμετωπίζουν αυτή τη σέψη ή τέλος πάντων αυτό το πρόβλημα. Είναι βασανιστικό γιατί παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή. Από εξαρτάται όλη η εικόνα και όλο το μέλλον! Εγώ έχω ξενερώσει με την όλη φάση και ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Δεν ξέρω αν είσαι γκει όπως πιστεύει και το παραπάνω μέλος εγώ δεν μπορώ να σου εκφράσω άποψη μιας και δεν ξέρω ούτε εγώ τον εαυτό μου. Το συγκεκριμένο θέμα το βλέπεις συχνά στο φορουμ και πιστευώ πως έχουν βαρεθεί να απαντούν συνέχεια σε αυτά. Ελπίζω να βγάλεις μια άκρη και να σου γίνουν σύντομα παρελθόν! Πήγαινε στο θέμα: Είπα ψέματα ότι δεν είμαι παρθένος
Μήνυμα στις 28/12/2011 στις 16:50 @Sex
Κ εγώ αυτό σκέφτομαι εδώ και μήνες τώρα! Από την ώρα που θα ξυπνήσω μέχρι την ώρα που θα κοιμηθώ! Στην δουλειά, στην παρέα, ακόμα και όταν είμαι με την κοπέλα μου! Εχω αφήσει τα πάντα πλέον και δεν έχω όρεκη για τίποτα! Ειλικρινά δεν ξέρω τι διάολο να κάνω! Φοβάμαι μη κάνω καμιά τρέλα!
Πήγαινε στο θέμα: γκει,μπαι η στραιτ ? |