Μήνυμα στις 4/8/2012 στις 13:01 @Διάφορα
Το τραγουδι μεσα στους στιχου λεει "in rio in rio in rio" το ψαχνω πολυ καιρο και δεν μπορω να το βρω!Βοηθειααααααα! Πήγαινε στο θέμα: θελω να μαθω το ονομα ενος τραγουδιου
Μήνυμα στις 24/1/2012 στις 16:08 @Διάφορα
θελω να παω ο.υ.κ αλλα ολοι λενε οτι δεν γινεται να πας σαν φανταρος γιατι;; αμα εχεις μεσο γινεται να σε παρουν;;
Πήγαινε στο θέμα: Ο.Υ.Κ ή Λ.Ο.Κ
Μήνυμα στις 23/1/2012 στις 14:25 @Διάφορα
Καλημερα παιδια...θελω να μαθω ποια ειναι η διαφορα Ο.Υ.Κ με Λ.Ο.Κ! Ξερω οτι ο.υ.κ ειναι για θαλασσα και λ.ο.κ για βουνό...αλλα θελω να μαθω που ειναι πιο δυσκολα!? Πήγαινε στο θέμα: Ο.Υ.Κ ή Λ.Ο.Κ
Μήνυμα στις 2/1/2012 στις 17:30 @Sex
νιωθω τελειως μαλακας και μονο και μονο που μιλαω με την 1.80 θυμαμαι οταν ελεγα και στην αλλη παρομοια πραγματα παλια...ειμαι ερωτευμενος και με τις 2
Πήγαινε στο θέμα: 2 gkomenes tautoxrona!!!
Μήνυμα στις 2/1/2012 στις 17:15 @Sex
και δεν ειπα οτι δεν την θελω επειδη ειναι 1.65 απλα ηθελα να τονισω την αλλη ;) δεν ειναι λιγο 1.80 για μια γκομενα...που εχει και σωματαρα...
Μήνυμα στις 2/1/2012 στις 17:14 @Sex
ρε παιδια την κοπελα μου δεν την εχω μονο για το @@@@ αλλα ολο αυτον τον καιρο υπηρχαν και πολυ τσακωμοι καβγαδες και ξενερωσα λιγο...εννοειται οτι την αγαπαω...αυτο ειναι το προβλημα δεν ξερω τι να κανωωωω...
Μήνυμα στις 2/1/2012 στις 02:03 @Sex
Εχω σοβαρο προβλημα...εχω σχεση με μια κοπελα 1+ χρονο αλλα γουσταρω μια αλλη που την γνωρισα πριν απο 2-3 μηνες...και γουσταρει και εκεινη η γκομενα και θελει να κανουμε κατι...βοηθηστε...δεν ξερω τι να κανω και ποια να διαλεξω...αυτη που γνωρισα τωρα ειναι και γαμω τα μωρα...εχει υψος γυρω στο 1.80(τουμπανο σε ολα και σε σωμα ;-) και σε προσωπο...) αλλα και η δικια μου καλη ειναι κι αυτη εχει ωραιο σωμα και προσωπο αλλα ειναι γυρω στο 1.65... Αλλη φαση το ενα αλλη φαση το αλλο...εχω χασει τα μυαλα μου..βοηθειααα...
Μήνυμα στις 31/12/2011 στις 00:21 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια θελω να γινω μοντελο... νομιζω πως ειμαι ωραιο παιδι και οτι θα μπορουσα να σταθω ως μοντελο... ειμαι αντρας δεν ειμαι κανενας πουστης...ξερει κανεις απο που πρεπει να ξεκινησω; Πήγαινε στο θέμα: Μοντελο!!!
Μήνυμα στις 30/12/2011 στις 17:02 @Μηχανήματα
ξερει κανεις πως να καταργησω το χρονολογιο στο facebook?
Πήγαινε στο θέμα: χρονολογιο στο facebook!!!
Μήνυμα στις 21/12/2011 στις 16:20 @Διασκέδαση
ξερει κανεις κανενα σάιτ με τσοντες οπου παιζουν ελληνηδες διασημοι σε αυτες?
Πήγαινε στο θέμα: ελληνες διασημοι σε πορνοο... |