Μήνυμα στις 30/5/2012 στις 19:35 @Sex
Γειααα Ειναι μια κοπελα που θελει να κανουμε σεξ αλλα δεν παιζει να εχει κανει το εμβολιο του καρκινου της μητρας μπορουμε να κανουμε κατι? Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα
Μήνυμα στις 30/5/2012 στις 17:33 @Sex
σορρυ αλλα ειναι χαζη η ερωτηση σου ειναι απλο..εκει που φιλιεστε σιγα σιγα το χερι σου με απαλες κινισεις και πιασε οτι θες αν σου παρει το χερι δεν θα θελει αν εισαι τυχερος θα πιασει και αυτη ελπιζω να βοηθισα
Πήγαινε στο θέμα: χουφτομα
Μήνυμα στις 28/5/2012 στις 12:55 @Θ. Κλημεντίνη
johnny_95uru ευχαριστω θα το δοκιμασω Πήγαινε στο θέμα: Μαλλλια λοοκ
Μήνυμα στις 5/3/2012 στις 20:42 @Sex
Οκ ευχαριστω επισης τωρα το αποφασισαμε και δεν εχει προβλημα ουτε την πιεζω ουτε τιποτα ισα ισα αυτη μου ειπε
Πήγαινε στο θέμα: Κοπέλα
Μήνυμα στις 4/3/2012 στις 22:16 @Sex
σορρυ και για τα ορθογραφικα αλλα απαντιστε κανενας οτι ξερετε πλζ
Πήγαινε στο θέμα: Κοπέλα
Μήνυμα στις 4/3/2012 στις 22:04 @Sex
Γειαα.. Λοιπον ειμαι 14 και η κοπελα μου ειναι 13 και μην αρχιζετε να λετε παρακαλω... Εχουμε αποφασισει να προχορισουμε σε 2 μηνες για την ακριβεια γιατι εκανε το εμβολιο για τον καρκινο της μητρας..τελως παντων θα της βαλω δαχτυλο την επομενη βδομαδα μαλλον(σιγουρο) αν μπορειτε να μου δωσετε λεπτομεριες πως να το κανω..επισης μου ζητισε να της δειξω το πεος μου και αν θελει να κανει και κατι να τραβιξει κτλπ εγω ανχωνομε γιατι εξπερματωνω πολυ γρηγορα ειδικα αν το κανει αυτη και θα ηθελα να καθαρισω λιγο το πεος μου γιατι απο το σπερμα που εβγενε εχει μεινει λιγο κατω απο το κεφαλακι και μυριζει αν μπορειτε να μου πειτε πως να το καθαρισω και με τι... Σορρυ για το μεγαλο ποστ αλλα θελω βοιθεια και σας παρακαλω ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ Πήγαινε στο θέμα: Κοπέλα
Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 22:08 @Θ. Κλημεντίνη
σιγα ρε φιλε και να φας Χ τι θα γινει....επισης πες σε κανα φιλο/φιλη να σου κανει κωνε :P μια αλλη πειπτωση ειναι οτι αμα φας Χ μπορει μετα να αρχισει να σε θελει αυτη...(τουλαχιστον εχει συμβει σε μενα) Πιο πολλη μην ντρεπεσαι αν μιλατε πολλη φερε στην κουβεντα οτι την θελεις και δεν θα γινει και τιποτα να παραμεινετε φιλοι μονο Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι σε κατασταση εκτατου αναγκης!!
Μήνυμα στις 12/1/2012 στις 00:18 @Θ. Κλημεντίνη
σορρυ αλλα ειμαι και λιο noob :P το κερι πριν η μετα το λουσιμο?
Πήγαινε στο θέμα: Μαλλλια λοοκ
Μήνυμα στις 11/1/2012 στις 21:39 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστο φιλε κερι βρισκω στο μαρκετ?
Πήγαινε στο θέμα: Μαλλλια λοοκ
Μήνυμα στις 11/1/2012 στις 20:10 @Θ. Κλημεντίνη
Το ξερω οτι ι ερωτισι ειναι λιγο χαζι απλος ειχα μακρια μαλλια και τωρα τα εκοψα και θελω να τα σικωσω....Πως γινετε να τα κανω καρφακια (ι καπως αλλιος)αλλα να μιν φενεται οτι εβαλα ζελε (wet look) πλζ αμα μπορειτε απαντιστε σορρυ για τιν ορθογραφια αλλα εχει χαλασει το ιτα στο πλικτρογιο Πήγαινε στο θέμα: Μαλλλια λοοκ |