Μήνυμα στις 27/2/2012 στις 12:14 @Sex
εγω τα εχω με μια κοπελα εδω και δυο μινες , εχουμε προχωριση αρκετα στο σεξ. παρολο που ειναι 14 οπωσ και εγω μπορω να πω πως εχει πολλη φαντασια οπωσ σασ εχω πει σε αν αλλο αρθρο (η κοπελα και το δακτυλο). χθεσ πηγαμε σινεμα και με επριξε να παρουμε και τον ξαδερφο τησ. οξαδερφος της εινα 17 .κατα την διαρκια τισ ταινιας αυτη συνεχεια μου χουφτωνε το πεοσενωκαο εγω ηθελα να την χουφτωσω δεν μπορουσα λογο του ξαδερφου. προς το τελοσ της ταινιασ μου ψιθηρισε στο αυτη οτι θελει να κανουμε σεξ στισ τουαλετες, εγω τισ οτι πωσ μπουρουμε να κανουμε αφου εχουμε και το ξαδερφο, αυτη ομωσ μου ειπε να μιν ανοισιχω. για να μιν πολιλογο καταλιξαμε να κανουμε παρτουζα ολοι μαζι. εγω να την γ*μ*ω απο τον κολπο και αυτος απο τον πρωκτο. τελειωσαμε ολοι μαζι,κατι που με παραξενευσε,ομωσ αυτο που με παραξενευσε περισοττερο ειναι οτι οταν τελειωναμε μεσα της αυτοσ μου χουφτωσε με δυναμη τα οπισθια. ομωσ δεν εγινε τιποτα παραπανω ,μετα πιγαμε σπιτια μας. τωρα η κοπελα μου μου εστειλε ενα μεινιμα που λεει "ελα την τεταρτη στισ 7 σπιτι μου θα ειμαστε μονοι !!!!αλλα και ο ξαδερφος". εσεις τι καταλαβενετε απο αυτο; εμενα το μιαλο μου πιγε σε κατι λιγο γκει ,και το δικο σασ θα πιγενε αν εχετε διαβασει το αλλο μου αρθρο. εχω λιγο φοριβηθει! σασ παρακαλω πιτε μου τι να κανω; Πήγαινε στο θέμα: Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΟΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ
Μήνυμα στις 23/2/2012 στις 17:17 @Sex
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΙΜΑΙ 16 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ. ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΜΕ.ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕΞ.ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕΡΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΄Η ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ. ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕΞ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΚΤΟ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΤΟ ΑΠΕΦΥΓΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΟΙΣΩ.ΑΝ ΜΠΟΡΙΤΕ ΠΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!! Πήγαινε στο θέμα: Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ
Μήνυμα στις 5/12/2011 στις 21:12 @Sex
Είμαι ένα αγόρι 15 χρονών.και τώρα τελευταία βλέπω αρκετά πορνό όμως ερεθίζομαι με τα πάντα . άντρας με γυναικά, άντρας με άντρας, γυναικά με γυναικά. το θεωρείτε φυσιολογικό ΄.
Πήγαινε στο θέμα: STREIT,GAY Ή BI |