Μήνυμα στις 3/7/2012 στις 15:34 @Sex
τι ρωτας ρε φιλε?? ο καθενας εδω θα σ πει τν μαλακια του! αν εσυ αισθανεσαι οκ μ αυτο κανε αυτο π γουσταρεις! οπως ειπε και ο απο πανω ζωη σου ειναι! αν δν αρεσει στς αλλους δλδ τι? εσυ γουσταρεις και το κανεις! ;)
Πήγαινε στο θέμα: Διαφορα ηλικιας..
Μήνυμα στις 21/6/2012 στις 16:03 @Sex
οκ ευχαριστω πολυ παιδια! να στε καλα!
Πήγαινε στο θέμα: προφυλακτικο-πρωτη φορα
Μήνυμα στις 21/6/2012 στις 14:45 @Sex
παδια το σαββατο θα βρεθω με μια κοπελα! θα ναι η πρωτη φορα που θα κανω σεξ! επειδη φοβαμαι πως θα εξπερματωσω πολυ γρηγορα να παρω προφυλακτικα με επιβραδυντικο?? η τα κλασσικα?? γτ μπορει λογω αγχους να αργησω κιολας, κ αν εχω αυτα με επιβραδυντικο θα κανω 10 ωρες! :Ρ βοηθεια ρε παιδιααα! :Ρ
Πήγαινε στο θέμα: προφυλακτικο-πρωτη φορα
Μήνυμα στις 2/4/2012 στις 00:37 @Θ. Κλημεντίνη
καλησπερα! σε λιγες μερες εχει γενεθλια μια φιλη που παλαιοτερα επαιζε κατι μεταξυ μας και κατα βαθος εγω ακομη τν γουσταρω! τι λετε να της παρω για δωρο ???
Πήγαινε στο θέμα: δωρο για γενεθλια
Μήνυμα στις 3/12/2011 στις 11:46 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:αφου εχετε συζητησει το προβλημα και ξερει κ ο ιδιος οτι πλεον δεν τραβαει αλλο θα πρεπει να του κανεις μια συζητηση και να του πεις να χωρισετε! ουτε εσυ περνας καλα αλλα κ αυτοσ δεν νομιζω να περναει τελεια ετσι οπως τα περιγραφει! λογικα ξερει τι γινεται! θα ναι καπως πιο ευκολο να του το πεις! :/ Και τα παιδια ουτε τα πρωτα θα ναι ουτε τα τελευταια! υπαρχον κ αλλα π χουν βιωσει πολυ χειροτερες καταστασεις! αλλα συγκεκιμενα για τα παιδια μπορειτε να συμβουλευτειτε καποιον ειδικο! σιγουρα δεν πρεπει να χαθουν με τν πατερα τους ομως!Πήγαινε στο θέμα: πως να χωρισω
Μήνυμα στις 2/12/2011 στις 19:16 @Θ. Κλημεντίνη
δικιο εχεις βσκα! δεν αξιζει να πεσεις στ επιπεδο της! αλλα σιγουρα να το συζητησεις! πρεπει! κ εγω πριν μια βδομαδα χωρισα επειδη η κοπελα μ δεν εκατσε να συζητησουμε καποια πραματα! :/ τ θεμα ειναι αν συνεχισετε να μην εισαι ξενερωμενη μ αυτο κ να τ ξεχασεις αλλιως δεν θα ναι υγιεις η σχεση σας!
Πήγαινε στο θέμα: Παιδιά είναι ανσυχητικό;;
Μήνυμα στις 2/12/2011 στις 19:13 @Θ. Κλημεντίνη
σαν να χεις δικιο ρε φιλε :Ρ ναι 17.5 ειμαι! κ αυτη ειναι κ 1.5 χρονο μικροτερη ! οποτε μαλλον σιγουρα δεν αξιζει! παμε για αλλα! για καλυτερα! θενκς ρ φιλε! οποια αλλη αποψη δεχτη! ειδικα απο καμια κοπελα! να μου πειτε πως τ κρινετε! Πήγαινε στο θέμα: χωρισμος-βοηθεια
Μήνυμα στις 2/12/2011 στις 18:16 @Θ. Κλημεντίνη
τοσο απλο λογο τ λεω επειδη κ εσυ τωρα υποθεσεις κανεις! δν ξες αν ισχυει σιγουρα! ;)
Πήγαινε στο θέμα: Παιδιά είναι ανσυχητικό;;
Μήνυμα στις 2/12/2011 στις 18:12 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:αυτη μην σε νοιαζει! ο δικος σου πως της φερεται! αυτη αστην να θελει και να κανει οτι νομιζει! αλλα αν το παρακανει πρεπει να της το ξεκοψει τ παιδι! η να κανεις κατι εσυ για να δειξεις οτι ειναι δικος σου! παντως αν αντιληφθεις κατι να μιλισεις με το παιδι και να του πεις οτι δεν τ γουσταρεις αυτα! η τι θα εκανε αυτος στην θεση σου? αν τν θες κατσε συζητησε το! δεν αξιζει να φυγεις για τοσο απλο λογο! μετα την συζητηση θα δεις εαν την θελει ακομα! κ τοτε δυσκολα τ πραγματα!Πήγαινε στο θέμα: Παιδιά είναι ανσυχητικό;;
Μήνυμα στις 2/12/2011 στις 17:46 @Θ. Κλημεντίνη
μην βιαστεις να κανεις κατι! γιατι 8 μηνες ειναι αυτοι! δεν αξιζει να χωρισεις για μια μαλακια! αν τυχει βγες εξω να ναι κ αυτη ομως στην παρεα! και δες πως θα της φερεται! αν ασχολειται πολυ μαζι της και γραφει εσενα κλπ τοτε να αρχισεις να σκεφτεσαι αν θα χωρισεις η οχι! αλλα οντως αν ετρεχε κατι δεν νμζω κ εγω να στην γνωριζε! Πήγαινε στο θέμα: Παιδιά είναι ανσυχητικό;; |