Μήνυμα στις 2/12/2011 στις 18:56 @Θ. Κλημεντίνη
Σαν τι να κάνω δηλαδή για να δείξω ότι είναι δικός μου.. Αφού σου λέει κοπέλα μου απο δω η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ... ΕΓΩ.. Τελείωσε ξεκόλλα να τελειώνουμε.. Δηλαδή να αρχίσω να τον φιλάω, να ανέβω πάνω του.. να χάσω την αξιοπρέπεια μου και να νοιώσει και εκείνος καλύτερα.. γιατί σίγουρα νοιώθει καλά όταν ξέρει ότι τον γουστάρουν 2.. το θέμα είναι πια κερδίζει στο τέλος.. η ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΡΩΗΝ γιατί ένα ΞΕΚΩΛΟ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ.. ή η αξιοπρεπείς νήν;; Θα το συζητήσω ξανά μαζί του αν δω παράξενη συμπεριφαρά αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω..
Πήγαινε στο θέμα: Παιδιά είναι ανσυχητικό;;
Μήνυμα στις 2/12/2011 στις 18:05 @Θ. Κλημεντίνη
Νίκος-Ρόδος ευχαριστώ για το κομπλιμέντο.. Ε αν χάρηκε επειδή έχει καιρό να τη δει.. πως δε σημαίνει κάτι.. σημαίνει ότι του έλειψε και ότι του άρεσε που στην παρέα χαιρέτησε πρώτα εκείνον και μετά όλους τους άλλους.. και ενώ εγώ του έχω μιλήσει για τους πρώην μου, εκείνος δεν μου την είχε ξαναναφέρει ποτέ πριν... moriginal το θέμα είναι όχι μόνο πως της φέρεται εκείνος αλλά και πως του φέρεται αυτή.. τον κοιτάει μες τα μάτια και εμένα με αγριοκοιτάζει συνέχεια σαν να μου λέει ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ.. Εγώ δεν είμαι Κατίνα και δεν θα γίνω για κανέναν.. αλλά αν αντιληφτώ πως κι εκείνος τη γουστάρει ακόμα.. που κάτι τέτοιο καταλαβαίνω απ' τα μάτια του και μόνο.. δεν ξέρω θα τρελαθώ.. Θα πονέσει πολύ.. Πήγαινε στο θέμα: Παιδιά είναι ανσυχητικό;;
Μήνυμα στις 2/12/2011 στις 17:32 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδιά είμαι νέα στο φόρουμ και το βρήκα πολύ βοηθητικό.. έτσι αποφάσισα να γράψω και εγώ ένα θέμα.. το έχω συζητήσει και με άλλους φίλους μου.. αλλά θα ήθελα να μάθω την άποψη σας.. Είμαι 19 χρονών και είμαι σε σχέση με κάποιον 8 μήνες τώρα.. Βρήκαμε έξω μαζί πρόσφατα και τον πλησίασε μια κοπέλα του στυλ γατούλα ''Α! γεια τι κάνεις, μούτς μούτς! πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε'' και τέτοια.. Μου την γνώρισε.. και όπως καταλαβαίνεται ΔΕΝ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.. Τα πήρα λίγο στο κρανίο και το συζητήσαμε.. μου είπε ότι ήταν μια παλιά φίλη και ότι χωρίσανε φιλικά ότι επικοινωνούσαν μόνο στο σεχ.. και άλλα τέτοια.. Είναι λογικό να κρατάει ένας άντρας τόσο στενή σχέση με την πρώην του.. ή είναι ανησυχητικό;; Εντάξει εγώ τον αγαπάω.. και τρελάθηκα όταν τον είδα τόσο θερμό με την πρώην του, αλλά δεν θέλω να είμαι με κάποιον που δεν νοιώθει το ίδιο. Μήπως να χωρίσω..;; Οι συμβουλές όλες αποδεχτές.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πήγαινε στο θέμα: Παιδιά είναι ανσυχητικό;; |