Μήνυμα στις 29/11/2012 στις 15:55 @Sex
Ρε παιδια, σε ποια ηλικια ξεπαρθενεψατε? Πως νιωσατε? Απαντησεισ αποδεχτεσ και απο αγορια και απο κοριτσια
Πήγαινε στο θέμα: Ηλικια
Μήνυμα στις 23/10/2012 στις 15:43 @Sex
Ρε συς ποτε το κανατε για πρωτι φορα???? γνομεσ δεχτεσ απο ολα τα φυλα Πήγαινε στο θέμα: Ηλικία ξεπαρθενεματος
Μήνυμα στις 29/9/2012 στις 15:38 @Διασκέδαση
Ρε παιδια ξερετε κανενα music chat ήτε αγγλικό ήτε ελληνικό?
Πήγαινε στο θέμα: music chat
Μήνυμα στις 23/9/2012 στις 16:28 @Sex
Ρε παιδια θα ζητισω απο ενα φιλο μου να κανουμε ομαδικη μαλακια...........Πως να του το πω με καλο τροπο, και πως να τον πεισω? Να απαντησουν οσοι θελουν να βοηθησουν οχι ασχετοι, μονο και μονο για σχολιο
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδικη μαλακια
Μήνυμα στις 8/9/2012 στις 18:01 @Sex
Ρε παιδια εχω μια απορια.......Οι στρειτ ξεπαρθενευουν στην εφηβεια γιατι τα κοριτσια θελουν να γαμη... Οι γκει ποτε ξεπαρθενεουν? Αν στην ιδια ηλικια βρισκουν αγορια της ηλικιας τους ητε στρειτ ητε γκει κ τους ζητανε να τους γαμησουν? Δεν ειμαι γκει και απλα μου μπηκε αυτη η απορια στο μυαλο......
Πήγαινε στο θέμα: Ποτε ξεπαρθενευουν οι γκει?
Μήνυμα στις 3/9/2012 στις 18:29 @Sex
Ρε παιδια μετα τον ρωτησα να μου πει αν την παιζει. Δεν μου απαντησε αλλα με διεγραψε απο φιλο του στο facebook. Τι να κανω? Πήγαινε στο θέμα: Μηπως με παρεξήγησε?
Μήνυμα στις 3/9/2012 στις 16:15 @Sex
Ρε παιδια ρωτησα τον ξαδερφο μου ποση την εχει και αν ξεπαρθενεψε και δεν μου απαντησε, λετε να με παρεξηγησε? εκανα καλα που τον ρωτησα γιατι ειχε καιρο που ηθελα να τον ρωτησω?
Πήγαινε στο θέμα: Μηπως με παρεξήγησε?
Μήνυμα στις 1/9/2012 στις 22:22 @Sex
Νε ομως πως να τον ρωτησω?
Πήγαινε στο θέμα: Ιστοσελιδες και ξαδερφος
Μήνυμα στις 1/9/2012 στις 16:31 @Sex
Ρε παιδια αν ζητησω απο τον ξαδερφο μου να μου πει ιστοσελιδες για... θα φανει παραξενο?
Πήγαινε στο θέμα: Ιστοσελιδες και ξαδερφος |